Beklenen Gün Sonunda Geldi: İşte GTA 6 Fragmanı Yayınlandı

Tekrardan merhabalar Vice City!

Beklenen Gün Sonunda Geldi İşte GTA 6 Fragmanı Yayınlandı

Duyurusunun üzerinden geçen haftaların ardından, beklediğimiz gün ve an geldi. Rockstar Games tarafından GTA 6 fragmanı yayınlandı ve deyim yerindeyse yer yerinden oynadı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Fragman Tarihi Duyurusu Paylaşımı, Diğer Şirketlere İlham Oldu


2013 yılından bu yana yeni bir GTA görmüyorduk. Elbette bunda GTA 5 oyununun sürekli olarak desteklenmesi ile Take-Two Interactive ve Rockstar Games için para basmasından dolayı bir ağırdan alma durumu var. Ancak gerçek şu ki, seride yeni bir oyunun zamanı da çoktan gelmişti ve geçiyordu bile. Kasım ayının ortalarında yapılan duyurunun ardından, bekleyişe geçtiğimiz o kutsal gün sonunda geldi ve çattı. Aslında bugün TSİ 17:00 sıralarında yayınlanması beklenen ilk GTA 6 fragmanı, yaşanan sızıntının ardından Rockstar Games tarafından erkene alındı ve dünyası, karakterleri, hikayesi, grafiksel kalitesi ve oynanış mekanikleri ile bizi nasıl bir oyunun beklediğini ilk kez görme fırsatı bulduk.

GTA 6 Fragmanı Yayınlandı: Peki Nasıl Olmuş?

Fragmana genel olarak baktığımızda, açılış kısmında hapishane kıyafeti içindeki karakterimiz ile görevli arasındaki konuşmayı görüyoruz. Görevlinin “Lucia, neden burada olduğunu biliyor musun?” sorusuna ana karakterimiz “Sanırım kötü şans.” şeklinde bir cevap veriyor. Sonrasında ise, fondaki harika müzik eşliğinde hikayenin geçeceği yerleri görüyoruz.

Bizleri gerçekten de yenilenmiş Vice City’ye götürecek ve iki soyguncu karakterin hikayesinin anlatılacağı çok canlı bir oyunun beklediğine şüphe yok. Eskiye oranla daha kalabalık ortamlara ek olarak, aksiyon dolu kovalamaca ve soygun sahnelerinden polis baskınlarına, gece ve gündüz hayatlarından sosyal medya paylaşımlarına, sokaklarda son model arabalar ile yapılan şovlara ve motosiklet çetelerinin ortalığı birbirine katmasına kadar pek çok şey görebiliyoruz. Bunların arasında elbette timsahların evlerin bahçelerine ve marketlere girdiği sahnelere de yer verilmiş.

GTA 6 oyunu hakkındaki pek çok şeyi görebildiğimiz fragmanının sonunda da gösterildiği üzere 2025 yılında çıkacak. Her ne kadar fragmanda platform bilgisine yer verilmemiş olsa da, yayınlanan basın bildirisinde konuşan Take-Two Interactive tarafından söylenene göre, serinin yeni oyunu öncelikli olarak PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcıları ile buluşacak. PC versiyonu ise, mevcut konsol versiyonlarının çıkışından sonraki bir tarihte satışa sunulacak.

Exit mobile version