GTA 6 Fragmanı Uzunluğu Belli Oldu

GTA 5 ve RDR 2 geleneği devam ediyor...

GTA 6 Fragmanı Uzunluğu Belli Oldu

Henüz yayınlanmadı, ama şimdiden GTA 6 fragmanı beğeni rekoru kırmak için güçlü bir başlangıç yaptı. Muhtemelen yayınlandığı an gelene kadar 1 milyon beğeniyi geçebilir. Ayrıca ilk GTA 6 fragmanı uzunluğu da belli oldu.


İlginizi Çekebilir: GTA 6’dan Kısa Görüntü Sızdırıldı


Yarın bu vakitlerde internet alemi yıkılıyor olacak. Neden olduğunu söylemiyoruz; çünkü, siz de gayet iyi biliyorsunuz. GTA 6 oyununun ilk fragmanı yayınlanmış ve muhtemelen teoriler de havada uçuşuyor olacak. Bilhassa sosyal medyada. Yakın bir zaman önce ise Rockstar Games Youtube hesabı üzerinde yeni bir gelişme yaşandı ve daha yayınlanmadan ilk GTA 6 fragmanı beğeni rekoru kıracak gibi görünüyor.

Fragman aslında şu anda kanala yüklenmiş durumda, ama açılmak için 5 Aralık 2023 Salı günü yani yarın TSİ 17:00 sıralarında açılmayı bekliyor. Ancak biz bu haberi yazarken 286 bin beğeni ile daha şimdiden rekor kırmaya hazırlanıyor.

GTA 6 Fragmanı Uzunluğu Ne Kadar Olacak?

Japonya menşeli oyun sitesi Gematsu tarafından yapılan paylaşıma bakılırsa, fragmanın meta verisine göre fragman 1 dakika 31 saniye uzunluğunda olacak. Eğer dilerseniz, ‘Beni bilgilendir’ düğmesine basarak fragmanı ilk izleyenler arasında yer alabilirsiniz.

Elbette çoğu kişi için fragmanın uzunluğu yeterli olmayabilir. Ama Grand Theft Auto 5 duyuru fragmanının 1 dakika 25 saniye ve Red Dead Redemption 2 duyuru fragmanının da 1 dakika 8 saniye olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, aslında normal karşılanabilecek bir uzunluk diyebiliriz.

Son yaşanan sızıntıda, GTA 5 oyununa göre iki kat büyük bir harita ile karşılaşacağımız, binaların % 70 kadarına girebileceğimiz ve oyunun 2024 yılının sonbaharında çıkacağı söylenmişti. Yani bizi devasa bir dünya bekliyor gibi görünüyor. Ayrıca ilk fragman ile grafiksel kalitedeki sıçrayışın ne seviyede olduğunu görmeye ek olarak, karakterlere ve hikayeye dair ipuçları almayı ümit ediyoruz.

Exit mobile version