GTA 6 Fragmanı Tarihi Rockstar Games Tarafından Duyuruldu

Heyecan var mı, heyecan?

GTA 6 Fragmanı Tarihi Rockstar Games Tarafından Duyuruldu

Rockstar Games tarafından yapılan paylaşım ile GTA 6 fragmanı tarihi resmiyet kazandı. Peki beklenen ilk fragman ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Sigara Bıraktırdı


Beklenen Haber Geldi: GTA 6 Fragmanı Tarihi Belli Oldu

Sektörünün en büyük markalarından olan GTA, serinin yeni oyunu ile yoluna devam edecek. Yıllardır süren bekleyişin sonunda, ilk tanışmamızı da önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleştireceğiz. Rockstar Games tarafından yapılan X paylaşımı ile GTA 6 fragmanı tarihi 5 Aralık 2023 Salı günü TSİ 17:00 olarak açıklandı.

Duyuruda kullanılan görsel ve renk tonlarına bakacak olursak, daha önceden ortaya atılan hikayenin kurgusal Miami şehri Vice City’nin yeni versiyonunda geçeceği iddialarının büyük ölçüde doğru çıkabileceği izlenimi yarattığını söyleyebiliriz. Yani yeni oyunda daha büyük ölçekli bir harita olabilir, ama aksi de olabilir. Yani daha küçük ölçekli, ama daha fazla keşfedilebilir iç mekanın olacağı bir şehir de bizlere sunulabilir. Yayınlanacak olan ilk fragman ile eş zamanlı olarak verilmesi beklenen detaylar ile bunu net olarak öğreneceğiz.

Elbette çıkış ve ön-sipariş tarihleri de merak edilen detaylar arasında yer alıyor. Bakalım Rockstar Games, aynı gün içerisinde fragmanın haricinde bizlere daha başka neler sunacak?

GTA 5 oyununun çıkışının üzerinden geçen on yıllık sürenin ardından, en nihayetinde GTA 6 da geliyor. Şirket tarafından yapılmış olan bu duyurunun oyun sektöründe yeni bir heyecan yarattığına şüphe yok. Herhangi bir detayın verilmediği fragman ile ana karakter(ler)imizi, oynanış mekaniklerini, işlenecek hikayeyi ve geçeceği şehri ve grafiksel gelişimi görme fırsatımız olacak.

Her yeni oyunu ile açık dünya oynanış konusundaki yenilikçi yaklaşım ve detaylı hikaye yapısı ve GTA 5 için sunulan içerik desteği ile dikkatleri üzerine çeken GTA serisi için, altıncı oyunda bunun ne kadar yukarılara taşınacağı merak konusu. Buna ek olarak, Red Dead Redemption 2 oyunundaki hiçbir ince detayın atlanmamış olması konusunda gösterilen özen de bir diğer önemli nokta. Bildiğiniz gibi Vahşi Batı temalı oyun, Rockstar Games şirketinin oyunlarındaki kaliteli işçiliği bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri büyülemişti. Bu açıdan da GTA 6 oyunundan beklentiler bir hayli yüksek diyebiliriz.

Exit mobile version