GTA 6 Duyuru Zamanı Ortaya Çıkmış Olabilir

Mayıs ayı, duyuru ayı mı olacak bakalım?

Yeni bir GTA 6 duyuru zamanı haberi ile karşınızdayız, sevgili takipçilerimiz. Karşımızda buluşmayı büyük bir özlemle beklediğimiz oyunun duyurulacağı tarihe ilişkin yeni bir iddia var. İşte o iddianın detayları.


İlginizi Çekebilir: Rockstar Games GTA 6’yı Erken Çıkartmak için Çabalıyormuş


2013 yılında çıkmış olan GTA 5 sonrasında Rockstar Games, büyük bir merakla beklediğimiz GTA 6 oyununun geliştirilmesine odaklanmış durumda. Bu bağlamda önceki oyunlar için içerik desteğini asgari seviyeye çeken şirketin, beklenen büyük duyuruyu ne zaman gerçekleştireceği ise bir o kadar büyük merak konusu.

Geçmişte ilk fragmanın yayınlanacağı ve oyunun çıkacağı yıla dair pek çok iddia, sızıntı ve söylenti duymuştuk. Hatta Microsoft da 2024 yılının hedeflendiği yönünde bir yorumda bulunmuştu. Zaten 2024, çoğu iddianın ortak noktası diyebiliriz.

gta-6-1

GTA 6 Duyuru Zamanı, Mayıs Ayına İşaret Ediyor

Yakın bir zaman önce, oyunun duyurulacağı tarihe ilişkin yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Gamerficial sitesinde yer alan habere göre, mnm345 isimli kullanıcı tarafından serinin yeni oyununun 17 Mayıs 2023 tarihinden önce duyurulacağı söyleniyor. Bahsi geçen tarihte, Take-Two Interactive tarafından gerçekleştirilecek olan yeni yatırımcı konferansında ise daha fazla bilginin ortaya çıkacağı da belirtilmiş.

mnm345 haricinde, önceki haberlerimizde ortaya attığı iddiaları sizinle paylaştığımız Tez2 ise GTA 5 oyununun onuncu yıl dönümünde GTA 6 ile ilgili yeni haberler alabileceğimizi söylüyor. Bunun da oyunun çıkış tarihine ilişkin ipuçlarının verildiği rastgele etkinlik veya aktivite ile yapılabileceğine dikkat çekilmiş.

Elbette bu yazdıklarımızı, henüz Take-Two Interactive veya Rockstar Games bir tür imada bulunmadığı için, söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Eğer GTA 6 kesin olarak 2024 yılında çıkacak ise, oyunun bu yıl duyurulması kaçınılmaz. Soru şu ki ne zaman duyurulacak? Yeni gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version