GTA 6 Çıkış Platformları Belli Oldu

Rockstar Games, PC kullanıcılarını yine üzecek...

Yayınlanan ilk fragmanının ardından, GTA 6 çıkış platformları da belli oldu. Bu noktada PC sahiplerinin canları epey sıkılacak; çünkü, öncelik konsollara verilecek. Rockstar Games, geleneği ne yazık ki yine bozmadı.


İlginizi Çekebilir: Beklenen Gün Sonunda Geldi: İşte GTA 6 Fragmanı Yayınlandı


Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru yapılan duyurunun ardından, oyun dünyası ilk GTA 6 fragmanı için bekleyişe geçmişti. Ancak normalinde TSİ 17:00 sıralarında yayına girmesi beklenen fragman, yaşanan sızıntı nedeniyle erkene alındı. Bu elbette sabırsızlanan biz oyuncular için tam bir ilaç oldu ve oyun hakkında merak edilen bazı şeyleri de erkenden öğrendik. Ne var ki ilk fragmanın sonunda sadece 2025 yılında çıkacağı belirtilmiş, ama platform bilgisi verilmemişti.

GTA 6 Çıkış Platformları: PC Kullanıcıları Beklemek Durumunda

Fragmanın yayınlanmasının ardından, Take-Two Interactive ve Rocktar Games, bir basın bildirisi yayınlayarak bu soruya da bir cevap verdiler. Ne var ki basın bildirisi, sosyal medyada büyük bir tepkiye neden oldu. Belirtilene göre GTA 6, 2025 yılında sadece Sony ve Microsoft tarafından geliştirilmiş olan PlayStation 5 ve Xbox Series konsolları için çıkacak. Diğer bir deyişle, GTA 5 ve RDR 2 oyunlarındaki gelenek ne yazık ki devam ediyor.

Beklenen Gün Sonunda Geldi İşte GTA 6 Fragmanı Yayınlandı

Peki PC oyuncular GTA 6 ile daha gelişmiş Vice City ortamına ne zaman ayak basabilecekler? Bunun için şimdilik resmi bir bilgi olmasa da, 2026 yılında çıkması bekleniyormuş. Daha önceden bu konuya ilişkin bir söylemde bulunan Tez2, Rockstar Games şirketinin PC versiyonunda çözülmesi gereken büyük ve önemli sorunlar ile uğraştığını dile getirmişti.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? PC versiyonunun PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları ile eş zamanlı çıkmayacak oluşu büyük bir eksiklik mi, yoksa “Optimizasyon sorunlarından çıksın da, her türlü beklerim.” mi diyorsunuz?

Exit mobile version