GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları Açıklandı!

Gerçek bir başarı...

GTA 5 inceleme franklin michael trevor

Take-Two Interactive yaptığı açıklama ile birlikte Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption II oyunlarının satış performanslarını duyurdu. İşte GTA 5 ve RDR 2 satış rakamları!


Benzer İçerik: Vefat Eden Arkadaşlarının Cenazesini Loot’ladılar


GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları ile Ağızları Açık Bıraktı!

Geçtiğimiz kasım ayında yapılan açıklamaları göz önüne aldığımızda Grand Theft Auto V’in 115 milyon kopya, Red Dead Redemption II’nin ise 26,5 milyon kopya sattığını görüyoruz. Take-Two Interactive yaptığı duyuru ile iki oyunun satış performanslarını güncelledi ve yeni bir başarıyı duyurdu.

Yapılan yeni duyuruya göre her iki oyun toplamda 150 milyon kopya sattı. Bunun ne kadar ciddi bir başarı olduğunu söylememize gerek yok.

GTA 5, aradan geçen uzun zamana karşın hala yüksek bir performans izliyor. Ancak RDR 2 için aynı durum söz konusu değil. Oyunun satış başarısı şirketi memnun etse de, GTA 5’in yakaladığı performansı yakalamaktan uzak bir noktada.


YouTube Kanalımıza Abone Ol


Her iki oyunda özellikle tatil sezonlarında ve indirim dönemlerinde ciddi satış başarılarına imza atıyor. Nitekim GTA 5, yalnızca geçtiğimiz aralık ayında 84,7 milyon dolar gelir getirdi. Burada çevrimiçi modun da önemli bir etmen olduğunu gözden kaçırmamak gerekiyor.

Grand Theft Auto V ulaştığı satış miktarı ile birlikte Tetris ve Minecraft’ın ardından dünyanın en çok satan üçüncü oyunu olma unvanını da elinde tutuyor.

Peki siz bu ikili hakkında neler düşünüyorsunuz? Bunlardan en az birisine sahip misiniz? Hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version