GTA 5’in Trevor İçeriği Olacakmış

Trevor'ı üç hayır ile uğurluyoruz...

Trevor aktörü ile yapılan röportaja bakılırsa, GTA 5‘in Trevor içeriği olacakmış. Ancak GTA Online uğruna rafa kaldırılmış. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Fragmanı Gerçek Hayatta Yeniden Canlandırıldı


Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda sizinle paylaştığımız haberimizde, Rockstar Games şirketinin GTA 5 için sekiz indirilebilir içerik planladığını ama GTA Online büyük bir başarıya ulaşınca tamamının iptal edildiğinin ortaya çıktığını aktarmıştık. Görünüşe GTA 5’in Trevor içeriği de aynı nedenle gümbürtüye gitmiş.

GTA 5’in Trevor İçeriği Hakkında Detaylar

Karakteri canlandıran Steven Ogg, Amerika menşeli şirketin Trevor için hikayesini genişleten bir indirilebilir içerik planladığını ama beklenmedik GTA Online başarısı karşısında çöpe atıldığını söyledi. Öyle ki, Trevor karakterinin başrolde olduğu ve FIB (Federal Soruşturma Bürosu) ajanı olarak karşımıza çıkacağı bir indirilebilir içerik planlanıyormuş. Detaylara göre karakterimiz, federal ajanlar ile çalışacak ve gizli bir göreve çıkacakmış. Hatta hikaye ile ilgili çekimler de yapılmış, ama hiçbir zaman yayınlanmamış.

GTA 5 Mobil Cihazlara Mı Geliyor

GTA Online oyunun yakaladığı muazzam başarının ardından Rockstar Games, içeriği iptal ederek kaynaklarını çevrimiçi deneyimi geliştirmeye harcamış. Zaten IAA ve FIB ile ilgili görevler de karşımıza çıkıyor. Bu da, şirketin ortaya koyulan fikri tamamıyla çöpe atmadığının bir göstergesi diyebiliriz.

Exit mobile version