GTA 5 Remake Mod Yayınlandı: Grafikler Yakıyor!

GTA 5 uzun bir süredir hayatımızda ve yakın bir zamanda yeni nesil konsollara özel bir uyarlama yapılacak. Tabii ki bu oyunun en sevdiğimiz taraflarından birisi, geliştirilen modlar aracılığı ile çok farklı bir boyuta taşınabiliyor olması olabilir. Nitekim GTA 5 Remake Mod bunlardan en yenisi ve grafiklerde çeşitli iyileştirmeler sunuyor.


Benzer İçerik: GTA 6 Çıkış Tarihi, Hikayesi ve Haritası


GTA 5 Remake Mod Nedir ve Nasıl İndirilir?

Birkaç yıldır oynayıp durduğumuz GTA 5’in grafikleri artık gözünüze batmaya mı başladı? Aslında bunu düşünmeniz için pek sebep yok ancak durum buysa bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Nb.Design tarafından geliştilen Remake Mod tam olarak bunu sunuyor. Aslında bunun bir ‘Remake’ yerine ‘Remastered’ olduğunu söylemek daha doğru olur. Nitekim oyundaki grafikler büyük ölçüde güncellenmiş olsa da, tüm oyun tabii ki yeniden düzenlenmedi.

Öte taraftan bu modun çok sayıda grafik geliştirmesi ve iyileştirmesi sunduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Şayet videoyu izlerseniz, siz de bana katılacaksınız. Ayrıca bu geliştirmeleri ağaçlarda, bitki örtüsünde, kayalarda ve hava durumunda da gözlemlemeniz mümkün.

Hemen aşağıda, birkaç farklı kıyaslamayı görebilirsiniz. Tabii ki grafikler, modlu sürümde çok daha iyi gözüküyor:

GTA 5 Remake Mod Yayınlandı

Yapılan iyileştirmeler ve geliştirmeler göze çok hoş gözüküyor olsa da, bundan faydalanabilmek için Nb.Design’ın patreon destekleyicisi olmanız gerekiyor. Bu da paketlere bağlı olarak 2 dolar ila 20 dolar arasında bir şeye mal oluyor ki, muhtemelen buna gerek yok.

Peki siz bu mod hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapılan geliştirmeler ve iyileştirmeler sizin dikkatinizi çekti mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version