GTA 5 En İyi 5 Easter Egg!

Biraz tırsmaya ne dersiniz?

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan GTA 5’in içerisinde biz oyuncuların dikkatini çekecek bir ton içerik bulunmakta. İçinde korkunç ve gizli sırlar barındıran yapım, dünyanın en çok satan dijital medyası rekorunu da hala elinde tutmakta. Peki hiç easter egg arayışına girdiğiniz oldu mu oyunu deneyimlerken? İşte karşınızda GTA 5 En İyi 5 Easter Egg listesi!


İlginizi Çekebilir: Neden GTA V Oynamamalıyız?


GTA 5 En İyi Easter Egg Listesi!

Rockstar Games’in baş yapıtlarından biri olan GTA 5’te birçok gizem yer alıyor. Bizde Turuncu Levye ekibi olarak en sevdiklerimizi sizler için listeledik. Keyifli okumalar!

GTA haritasının üst kısımlarında yer alan bir dağın üstünde bulunan bu hayalet gece saat 11-12 saatleri arası, Mt.Gordo bölgesinde belirgin bir biçimde görünür hale geliyor. Yanına yaklaştığınızda ise kaybolduğunu göreceksiniz. Bu arada hayaletin belirgin olduğu noktada kanlı bir şekilde Jack yazması dikkatleri üzerine çekiyor. İddialara göre Jack kadının katili olabilir!?

Oyunun açılış görevi olan bank soygununda polislerden kaçarken, eğer yoldan sapıp köprünün alt bölgelerine gidecek olursanız orada bu donmuş uzaylı figürünü rahatlıkla görebilirsiniz.

Franklin ile yaptığımız Predetor görevi sırasında ormanda dürbünlü tüfek kullanmamız gerekiyor, o sırada eğer hedeften sapıp termal görüşe geçerseniz ormanın ortalarında koca ayağı andıran bir figürün göründüğünü rahatlıkla görebilirsiniz.

Haritanın yukarılarında yer alan bu yer, izole olmuş ve vahşileşmiş insanların bulunduğu ve tamamen çıplak gezindikleri bir yerleşimden ibaret. Eğer söz konusu bölgeye girmeye çalışırsanız size saldırmaktan çekinmeyeceklerdir. Dikkatli olun!

Haritanın çeşitli noktalarında bulabileceğiniz Payoteleri yemeye kalkarsanız sizi bir takım hayvanlara dönüştürdüğünü göreceksiniz. Vatoz? Kedi? Domuz!? Merak etmeyin hepsi var.

Bonus

Rockstar’ın en gözde oyunlarından biri olan LA Noire’dan dedektif Cole Phleps’in cansız bedenini oyunda bulabiliyoruz. Mağaraya gitmeden önce silahınız için aydınlatıcı almayı unutmamalısınız. Oyunda haritanın güneyinde yer alan bu mağaraya ise tek giriş yolunuz roket atar ile sağlanmakta. Yukarıda yer alan oynatıcıdan Cole Phleps’in cansız bedenine nasıl ulaşacağınıza daha detaylı bir şekilde göz atabilirsiniz.


Sizler için oluşturduğumuz bu listenin de sonuna geldik. Peki siz burada yer alan bilgiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version