Fantastik Canavarlar’daki Grindelwald Mads Mikkelsen Oldu

Johnny Depp'in Warner Bros. talebiyle rolü bırakmasının ardından yeni Grindelwald Mads Mikkelsen oldu.

Grindelwald Mads Mikkelsen Oldu

Johnny Depp eski eşinin açtığı aile içi şiddet davasının aleyhine sonuçlanmasından sonra Warner Bros.’un talebiyle Fantastik Canavarlar’ın 3. devam filmindeki Grindelwald rolünü bıraktığını açıklamıştı. O zamandan beri role farklı oyuncular yakıştırıldı ve hayranların yakıştırdığı adaylar arasından en baskın çıkanı da Mads Mikkelsen’dı. Nihayet yapımcı firma Warner Bros.’tan gelen açıklamayla Gellert Grindelwald Mads Mikkelsen oldu.

İlginizi çekebilir: Johnny Depp Fantastik Canavarlar’ın Kadrosundan Ayrıldı

Dedikodular Doğrulandı, Grindelwald Mads Mikkelsen Oldu

Dün yapılan resmi açıklamayla birlikte Mads Mikkelsen’ın Johnny Depp’in yerini alacağı kesinleşti. Bundan bir hafta önce Doctor Strange ve Hannibal ile tanınan Mikkelsen rolünün kesinleşmesi için telefon beklediğini hayranlarıyla paylaşmıştı.

Halihazırda çekimlerine başlanan filmin birkaç sahnesi Depp ile çekilmişti. Fakat Warner Bros.’tan gelen açıklamayla bu sahnelerin tekrar çekilmeyeceğini ve filmde kullanılmayacağını öğrenmiştik. Ayrıca, anlaşması gereği Depp’in bütün bir filmde yer almış gibi tam ücret alması da yaşadığı haksızlıktan sonra hayranlarını bir hayli sevindirmişti.

Grindelwald, Colin Farrell Da Olabilirdi

Johnny Depp’in ayrıldığını duyurmasıyla birlikte özellikle SnitchSeeker forumundaki hayran topluluğunda Depp’in yerine ilk filmde yer alan Colin Farrell’in gelebileceğine yönelik dedikodular patlar vermişti. Farrell, ilk filmde Grindelwald’ın çok özlü iksir içerek kılığına girdiği bir sihir bakanlığı seherbazını canlandırmıştı. Yani, kendisi esasen ilk filmin sonuna kadar kılık değiştirmiş Grindelwald rolündeydi. Bu nedenle hayranların direkt ona dönmesi şaşırtıcı bir durum değil.

Fakat Farrell şu anda çekimleri devam eden The Batman filminde Penguin’i canlandırdığı için maalesef role uygun değildi. Normal şartlarda bile iki büyük filmin seti arasında mekik dokuması zorken Covid-19 önlemleri söz konusu olunca bu durum imkânsızlaştı.

Depp’in Rolünü Bırakmasının Ardından Amber Heard İçin Change.org Kampanyası Başlatıldı

Eski eşi Amber Heard’ün açtığı davayı kaybettikten sonra Depp’in haklı olduğunu düşünen hayranları change.org sitesinde Amber Heard’ün Aquaman 2’deki rolünden kovulmasını ve anlaşmalı olduğu kozmetik markası L’Oreal ile anlaşmasının sonlanmasını talep eden imza kampanyaları başlattılar. Bu yazının yayınlandığı sırada ilk kampanya için 1.511.066 ve ikinci kampanya için 71.258 imza toplanmış bulunuyor. Çiftin arasındaki ciddi anlaşmazlıklar iki tarafın hayran kitlesini de karşı karşıya getirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Exit mobile version