Gran Turismo Filmi Vizyon Tarihi Belirlendi

Gerçek bir hayat hikayesi işlenecekmiş...

Gran Turismo Filmi Vizyon Tarihi Belirlendi

Geçtiğimiz ay duyurulmuş olan Gran Turismo filmi vizyon tarihi ve konusu belirlendi. Gerçek bir hayat hikayesine dayandırılacak olan filmi, önümüzdeki yıl içerisinde izleyebileceğiz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Dizisi ve Dahası Yolda!


Bünyesinde bulundurduğu ünlü markalar ile oyun dünyasında hatırı sayılır bir ağırlı olan Sony Interactive Entertainment, geçtiğimiz yıllarda yaptığı duyurular ile bu markaları dizi ve film sektörüne de taşıma kararı almıştı. Bu bağlamda da uyarlamaları için PlayStation Productions şirketini kurmuştu. Bu çatının altından ilk olarak Uncharted çıkmış iken, yapımlarına devam edildiğini bildiğimiz Ghost of Tsushima, The Last of Us ve Twisted Metal da vardı. Mayıs ayının sonlarına doğru yapılan resmi açıklamayla, God of War ve Horizon dizilerine ek olarak Gran Turismo filmi için de düğmeye basıldığını öğrenmiştik.

God of War dizisi Prime Video ve Horizon dizisi Netflix üzerinden yayınlanacak iken, yönetmenlik için Neill Blomkamp ile anlaşılmış olan Gran Turismo filmi için pek bir detay verilememişti.

Gran Turismo Filmi Vizyon Tarihi Netlik Kazandı

Deadline sitesine yansıyan yeni gelişmeye göre, Polyphony Digital stüdyosu tarafından geliştirilen filmin vizyona giriş tarihi 11 Ağustos 2023 olarak belirlenmiş. Senaryosu Jason Hall tarafından yazılan ve Doug Belgrad ve Dana Brunetti’nin yanı sıra PlayStation Productions şirketinden Asad Qizilbash ve Carter Swan’ın üretici konumunda bulunacağı Gran Turismo filmi, Columbia Pictures ile Sony arasında imzalanan anlaşma ile beyaz perdeye taşınacak.

Gerçek bir hikayeye dayandırılacak olan hikayeye bakılırsa, genç bir Gran Turismo oyuncusunun bir dizi Nissan şampiyonalarını kazanarak gerçek bir yarışçı olma hayalini gerçekleştirmesine kadar uzanan macerasını izleme fırsatı bulacağız.

Exit mobile version