Gran Turismo Filmi Tarihi Ertelendi

Fazladan iki hafta kadar bekleyeceğiz...

Gran Turismo Filmi Tarihi Ertelendi

Sony Pictures, yaptığı açıklama ile vizyona girmesi beklenen filmlerinin tarihlerini erteledi. Bunların arasında Gran Turismo filmi tarihi de bulunuyor. Peki yeni tarih ne oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Gran Turismo Filmi Fragmanı Yayınlandı


Hatırlayacağınız üzere Mayıs ayı içerisinde, Hollywood yazarlar birliği WGA, greve gitmişti. 13 Temmuz 2023 Perşembe günü ise bu defa aktörler birliği olan SAG-AFTRA greve gitmişti. Bunun sonucu olarak 75. Emmy Ödülleri töreni ertelendi ve 2024 yılının Ocak ayı içerisinde düzenlenmesi planlanıyor. Bir başka erteleme haberi ise Sony Pictures cephesinden geldi ve Gran Turismo, Kraven the Hunter, Ghostbusters: Afterlife, Madame Web, Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, Karate Kid ve They Listen filmlerinin vizyon tarihleri değiştirildi.

Gran Turismo Filmi Tarihi İçin Belirlenen Yeni Tarih

Bildiğiniz gibi Gran Turismo filminin 11 Ağustos 2023 Cuma günü vizyona girmesi bekleniyordu, ama iki haftalık bir erteleme ile 25 Ağustos 2023 Cuma gününe alındı. Bununla birlikte 11 Ağustos 2023 ve 18 Ağustos 2023 tarihlerinde ise ön-gösterimler yapılacak.

Gran Turismo, gerçek bir hikayeye dayalı olacak. Nissan ile Sony, 2008 ile 2016 yılları arasında GT Academy yarışması düzenlemişler ve kazananlar ise Nissan Sürücü Geliştirme Kursu için katılım hakkı kazanmışlardı. Filmde ise 2011 yılında düzenlenen bir PlayStation 3 yarışmasında Dubai 24 Saat’te doksan binden fazla katılımcıyı yenen ve profesyonel yarış kariyerine başlayan Jann Mardenborough’nun hikayesi işlenecek.

Filmin yönetmen koltuğunda, Neill Blomkamp oturuyor. Senaryosu Jason Hall ve Zach Baylin ikilisi tarafından kaleme alınıyor iken, PlayStation Productions şirketinden Asad Qizilbash and Carter Swan, Doug Belgrad, ve Dana Brunetti ve ayrıca serinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi de yapımcı kadrosunda görev alacak.

Oyuncu kadrosunda ise başrol oyuncusu Jann Mardenborough, Archie Madekwe tarafından canlandırılacak. David Harbour Mardenborough’ya eğitim verecek emekli bir sürücü rolünde olacak iken, Orlando Bloom satış elemanı, Mardenborough’nun ebeveynleri Steve ve Lesley rolünde Djimon Hounsou ve Geri Halliwell-Horner, erkek kardeşi rolünde Daniel Puig, rakip sürücü rolünde Josha Stradowski ve babası rolünde de Thomas Kretschman karşımıza çıkacak.

Diğer Sony Pictures Filmlerinin Güncel Tarihleri

Exit mobile version