Gran Turismo Filmi Kadrosu Yavaş Yavaş Oluşuyor

Filmde önemli isimleri göreceğiz...

Hazırlıkları devam eden Gran Turismo filmi kadrosu yavaş yavaş oluşuyor. Görünüşe göre tanıdık isimleri göreceğimiz kadro ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Horizon Dizisi için Yapım Aşamasına Geçilmiş


Mayıs ayında yapılan duyuruyla, Ghost of Tsushima, The Last of Us ve Twisted Metal sonrasında God of War ve Horizon dizilerine ek olarak Gran Turismo filmi için de hazırlıklar yapıldığını öğrenmiştik. Haziran ayında verilen bilgi ile 11 Ağustos 2023 tarihinde vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda Neill Blomkamp oturuyor. Senaryosu Jason Hall ve Zach Baylin ikilisi tarafından kaleme alınıyor iken, PlayStation Productions şirketinden Asad Qizilbash and Carter Swan, Doug Belgrad, ve Dana Brunetti ve ayrıca serinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi de yapımcı kadrosunda görev alacak.

Gerçek bir hikayeye dayandırılacak ve çekimlere bu ay Avrupa bölgesinde başlanacak olan hikayeye bakılırsa, genç bir Gran Turismo oyuncusunun bir dizi Nissan şampiyonalarını kazanarak gerçek bir yarışçı olma hayalini gerçekleştirmesine kadar uzanan macerasını izleme fırsatı bulacağız.

C7KqzGt3QbtMDgGucFXYcN

Gran Turismo Filmi Kadrosunda Orlando Bloom da Olacakmış

Bu hafta içerisinde Deadline ve The Hollywood Reporter siteleri tarafından aktarılan yeni gelişmelere göre, David Harbour (Jim Hopper, Stranger Things) kadroya katılan ilk isim olmuştu. Genç Gran Turismo oyuncusu Archie Madekwe tarafından canlandırılacak iken, Harbour ise genç oyuncuya sürmeyi öğretecek emekli bir sürücü rolünde olacak.

Başka bir rapora göre, oyuncu kadrosunda Orlando Bloom da bulunacakmış. The Hollywood Reporter tarafından söylenene göre Bloom, motorlu araçların sporunu satan ve aynı zamanda sanata inanan aç bir satış elemanı rolünde olacakmış.

District 9 ve Elysium filmlerinin de yönetmenliğini yapmış olan Neill Blomkamp aslında oyunu filmlerine yabancı değil. Bir dönem Peter Jackson ile Halo filmi üzerinde çalışmıştı. Ne var ki proje daha sonradan iptal edilmişti. Gran Turismo ise ikinci denemesi olacak. Bakalım en nihayetinde karşımıza nasıl bir film çıkacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version