Gran Turismo Filmi Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Beklenen ilk fragman, sonunda yayınlandı!

Gran Turismo Filmi Fragmanı Yayınlandı!

CES 2023 fuarındaki Sony sunumunda, Gran Turismo filmi fragmanı yayınlandı. Hem sahne arkasına hem de ilk görüntülere yer verilmiş olan fragmanı kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: Sony Yeni Erişilebilirlik Kontrolcüsü Project Leonardo’yu Duyurdu


Geçtiğimiz yılın Mayıs ayı içerisinde duyurulmuş olan Gran Turismo, Uncharted sonrasında, The Last of Us, Horizon, God of War ve Ghost of Tsushima gibi yapım aşamasında olan pek çok PlayStation markasının dizi ve film uyarlamasından bir tanesi oluyor.

Gran Turismo Filmi Fragmanı

Herhangi bir aksiliğin yaşanmaması durumunda 11 Ağustos 2023 tarihinde vizyona girmesi planlanan film uyarlamasının çekimlerine Macaristan’da başlanmıştı. Sony tarafından gerçekleştirilen CES 2023 sunumunda ise ilk fragman gösterildi. Bir dakikalık fragmanda, hem sahne arkasına hem de ilk görüntülere yer verilmiş.

Gran Turismo, gerçek bir hikayeye dayalı olacak. Nissan ile Sony, 2008 ile 2016 yılları arasında GT Academy yarışması düzenlemişler ve kazananlar ise Nissan Sürücü Geliştirme Kursu için katılım hakkı kazanmışlardı. Filmde de bu süreç işlenecek.

Filmin yönetmen koltuğunda, Neill Blomkamp oturuyor. Senaryosu Jason Hall ve Zach Baylin ikilisi tarafından kaleme alınıyor iken, PlayStation Productions şirketinden Asad Qizilbash and Carter Swan, Doug Belgrad, ve Dana Brunetti ve ayrıca serinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi de yapımcı kadrosunda görev alacak.

Oyuncu kadrosunda ise başrol oyuncusu Jann Mardenborough, Archie Madekwe tarafından canlandırılacak. David Harbour Mardenborough’ya eğitim verecek emekli bir sürücü rolünde olacak iken, Orlando Bloom satış elemanı, Mardenborough’nun ebeveynleri rolünde Djimon Hounsou ve Geri Halliwell-Horner, erkek kardeşi rolünde Daniel Puig, rakip sürücü rolünde Josha Stradowski ve babası rolünde de Thomas Kretschman karşımıza çıkacak.

Exit mobile version