Gran Turismo 7 Odaklı State of Play Yayını Gerçekleştirildi

Yeni oyun epey dolu dolu olacakmış gibi görünüyor...

Gran Turismo 7 Odaklı State of Play Yayını Gerçekleştirildi

Sony Interactive Entertainment, bugünün erken saatlerinde Gran Turismo 7 odaklı State of Play yayını gerçekleştirdi. Yarım saat kadar süren yayından geriye kalanlar ise haberimizde. İşte oyun ile ilgili yeni detaylar! 


 İlginizi Çekebilir: Gran Turismo 7 Araç ve Pist Sayısı Doyurucu Olacak


Gran Turismo 7 Odaklı State of Play Yayınında Neler Gösterildi?

Polyphony Digital kurucusu ve Gran Turismo markasının yaratıcısı olan Kazunori Yamauchi tarafından gerçekleştirilen yeni State of Play yayını sırasında, Gran Turismo 7 hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Söylenene göre, oyunun merkezinde bir Dünya Haritası olacak ve buradan, bizlere sunulacak olan birçok özelliğe geçiş yapabilmemiz mümkün olacak. 

Bahsi geçen özelliklerden ilki, seride ilk kez göreceğimiz Gran Turismo Cafe. Dünya Haritası’nın merkezi olacak bu özellikte, Araba Koleksiyonu Menüsü bizler bekleyecek. Keşif yaparken, katılımda bulunacağınız yarışların ve şampiyonların karşınıza çıkacağı her bir menüyü tamamladığınızda, arabaların tarihi ve arkalarındaki kültürü öğrenme fırsatınız olacak. 

Araba Koleksiyonu Menüsü dışında, Marka Merkezi, markaların ayrı ayrı tarihleri hakkında bilgi edinebileceğiniz Müze, Kullanılmış Araba Satıcısı, Efsanevi Araba Satıcısı, doksandan fazla farklı tasarımı ile eski oyunlardakiler dahil otuz dört farklı yerden pisti içeren World Circuit bulunacak. Her bir pistte de çeşitli yarışlar ve şampiyonlara düzenlenecek. Custom Race Mode’unda ise sizin belirleyeceğiniz değerlere göre yarışlar yapabileceksiniz. 

Sunum sırasında Yamauchi, farklı etkinlikler bulabileceğiniz Misson Race ve çok oyunculu modunun keyfini de yaşayabileceğimizi belirtti. Çok oyunculu mod tarafında, bölünmüş ekranda oynayabilmenin yanı sıra, arkadaşlarınız ile bir araya geleceğiniz Lobbies ve Meeting Places özellikleri ve dünya genelindeki oyunculara meydan okuyabileceğiniz Sport modu da bulunacak. Ayrıca Replay Mode, Music Replay, altmıştan fazla performans parçası, altı yüz elliden fazla aerodinamik parça, yüz otuz farklı tipte lastik, bin iki yüz kadar boya, Livery Editor ve çok daha fazla seçeneğin olacağı araba özelleştirme sistemi, Manzaralar ve Race Photo modu da yine bizleri bekleyecekler. 

Son olarak, Türkçe menü seçeneğinin olacağı Gran Turismo 7, PlayStation 5 versiyonunda üç boyutlu ses, 60 FPS akıcılığın sunulacağı Performans modu, 30 FPS akıcılığın sağlayacağı Kalite modu ve Işın İzleme teknolojisine tam destek sunacak. Bunun yanı sıra, DualSense kolunun dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyicilerinden de sonuna istifade edilecek.  

Gran Turismo 7 State of Play yayınının tekrarını aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Exit mobile version