Gran Turismo 7 PC Uyarlaması Düşünülüyor

PlayStation konsollarından PC’ye geçiş yapacak olan bir diğer oyun Gran Turismo 7 olabilir. Serinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi, kendisiyle gerçekleştirilen röportaj sırasında verdiği cevap ile bir bakıma yolu açtı diyebiliriz. Son kararı vermesi gereken elbette Sony Interactive Entertainment, ama zaten Japon şirket de PlayStation oyunlarının PC’ye gelmesi için genel olarak dünden razı bir havaya girmişti. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony Honda Arabaları PlayStation 5 Desteği Sunacak


Bildiğiniz gibi God of War olsun, Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu olsun, Marvel’s Spider-Man Remastered olsun, büyük birinci parti PlayStation oyunları artık Epic Games ve Steam mağazalarına da geliyor. Hal böyle olunca, benzer bir durumun Gran Turismo serisi için de geçerli olup olmayacağı büyük bir merak konusu olmuştu. Zaten geçmişte de buna ilişkin bazı söylentiler duymuştuk.

i1nOyyGzGetZj

Gran Turismo 7 PC için de Geliyor Mu?

Hafta sonunda gerçekleştirilen Gran Turismo Dünya Finalleri organizasyonuna katılımda bulunmuş olan serinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi ile GTPlanet tarafından bir röportaj yapılmış. Röportaj sırasında, gelecekte PC için Gran Turismo uyarlaması görüp görmeyeceğimiz sorulmuş. Yamauchi ise soruya “Evet, düşünüyorum.” cevabını vermiş. Ancak devamında, “Gran Turismo iyi bir şekilde ayarlanmış bir yapım. Oyunu gerçek 4K/60p’de çalıştırabilecek çok fazla platform yok. Bu yüzden de bunu mümkün kılmamızın tek yolu platformu sınırlı tutmaktı. Kolay bir konu değil, ama elbette, araştırıyor ve düşünüyoruz.” diyerek sözlerini bitirmiş.

Sizin de gördüğünüz gibi Yamauchi, umutları arşa çıkartmadan kapının açık olduğunu belirten bir cevap vermiş. Bu noktada, geçtiğimiz yıl gerçekleşen GeForce Now sızıntısını da unutmamak lazım. Çünkü, yayınlanan listede Gran Turismo 7 de bulunuyordu. Kaldı ki aynı listede yer alan Sackboy: Büyük Macera gibi birçok birinci parti PlayStation oyunu PC için satışa sunulmuştu. Returnal ile ilgili yaşanan sızıntılar son dönemde hız kazanmışken, Gran Turismo 7 oyununun da Epic Games ve Steam mağazalarına gelmemesi için hiçbir engel yok. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version