Gran Turismo 7 1.29 Güncellemesi Yayınlandı

Tam PlayStation VR2 desteği geldi!

Gran Turismo 7 1.29 Güncellemesi Yayınlandı

Sony Interactive Entertainment ve Polyphony Digital tarafından yapılan duyuru ile Gran Turismo 7 1.29 güncellemesi yayınlandı. Önemli yeniliklerin getirildiği güncellemeye ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni State of Play Yayını Cuma Günü Gerçekleştirilecek


Efsanevi Gran Turismo serisinin son oyunu, Gran Turismo 7, 2022 yılının Mart ayında satışa sunulmuştu. Ocak ayı içerisinde yayınlanan liste ile PlayStation VR2 çıkış oyunlarının listesi ortaya çıkmıştı. Aynı listede sanal gerçeklik desteği alacak olanlara da yer verilmişti ve aralarında Gran Turismo 7 de bulunuyordu.

Gran Turismo 7 1.29 Güncellemesi, Tam PS VR2 Desteği Getiriyor

PlayStation VR2 bugün itibarıyla satışa sunuldu ve Gran Turismo 7 için de 1.29 versiyonlu güncelleme yayınlandı. Güncellemenin ile oyuna ayrıca yeni arabalar, yeni bir pist, Manzaralar moduna yeni içerik ve zaman sınırlı Race Together etkinliğinde Gran Turismo Sophy de katılıyor.

Sony Interactive Entertainment ve Polyphony Digital tarafından verilen detaylar ile oyuna eklenen beş yeni araba şöyle;

Serinin tüm ana oyunlarında bulunmuş olan Grand Valley Highway 1 pisti de yeni oyun ile geri dönüş yaptı. Dar ve teknik virajlara ek olarak yüksek hızla gidilen kısımlar da bulunuyor. Bu pistin ayrıca kör virajların da olduğu 2000 metre uzunluğundaki Güney adı altında farklı bir varyasyonu da bulunuyor.

1.29 güncellemesi ile Drift Fotoğrafçılığı da oyuncuların beğenisine sunulacak. Beraberindeki bir rehber ile bu fotoğrafları nasıl çekebileceğiniz öğretilecek.

Exit mobile version