Gotham Knights’ta Her Şeyi Bir Oynayışta Göremeyecekmişiz

Şehri tekrar tekrar ziyaret etmek gerekecek...

Gotham Knights'ta Her Şeyi Bir Oynayışta Göremeyecekmişiz

Gotham Knights’ta her şeyi ilk oynayışta görebilmemiz mümkün olmayacakmış. Bu da demek oluyor ki, oyunu birden fazla kez bitirmemiz gerekecek. Oyun Yönetmeni Geoff Ellenor tarafından yapılan açıklamanın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gotham Knights Yetenek Ağaçları ve Becerileri Detaylandırıldı


2020 yılının Ağustos ayındaki DC FanDome sırasında duyurulmuş olan Gotham Knights, 21 Ekim 2022 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcıları ile buluşacak. Geçtiğimiz ayın ortalarına doğru geliştirilme süreci tamamlanmış olan oyunun çıkış tarihine doğru geri sayım devam eder iken, yapılan tanıtımlar ile oyun hakkında yeni bilgiler edinmeye de devam ediyoruz.

Gotham Knights’ta Her Şeyi Görmek için Yeniden Oynamak Gerekecek

Oynanış sırasında Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin arasında geçişler yapabilecek ve haliyle bütün karakterleri yönetebileceğiz. Ne var ki bunun getirisi olarak, hikaye anlatımı da oynadığınız karaktere göre çeşitli düzenlemeler yapacak ve PLAY dergisi tarafından Oyun Yönetmeni Geoff Ellenor ve Sinematik Yönetmeni Wilson Mui ile yapılan röportaj sırasında onaylanan detaya göre de bize sunulan içeriğin tamamını tek oynayışta görebilmek mümkün olmayacak.

“Tek bir oynayışta her şeyi göremeyeceksiniz.” yorumunda bulundu Ellenor ve devam etti: “Nedeni ise her bir kahramanın nelerin döndüğü ve nelerin meydana geldiği algısına özel çok fazla içerik var.”

Sinematik Yönetmeni Wilson Miu ise, ara sahnelerin benzer şekilde işleyeceğini ve oyuncular olarak yönettiğimiz karaktere bağlı olarak değişikliklerin yaşandığını görecekmişiz. Yapısal olarak benzer bir akış olacak olsa da, yönettiğimiz karaktere göre hemen göze çarpmayacak şekilde ayrılan noktalar ile ekranımıza gelecekmiş. Bundan kasıt ise karakterler farklı şekillerde hareket edecekler, farklı konuşacaklar ve ara sahnenin farklı gelişim aşamaları olacak.

Gotham Knights Konusu

Hikaye olarak Batman karakterinin ölümünün hemen sonrasında geçiyor. Önlerindeki en büyük engelin kalkması ile yeraltı suç dünyası Gotham sokaklarında cirit atmakta iken, şehri güvende tutmak, halka umudu yeniden getirmek, polislerin disiplinini tekrardan sağlamak ve suçlulara kaçacak deliği yeniden arattırmak ise Nightwing, Red Hood, Batgirl ve Robin karakterlerinden oluşan Batman Family olarak iş yine biz oyunculara düşecek.

Exit mobile version