Gotham Knights için En Düşük PC Gereksinimleri Açıklandı

Önerilen gereksinimler belirsiz...

Gotham Knights için En Düşük PC Gereksinimleri Açıklandı

Önümüzdeki hafta çıkması beklenen Gotham Knights için en düşük PC gereksinimleri açıklığa kavuştu. Peki bilgisayarınız oyun için yeterli olacak mı? Bu sorunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Gotham Knights PC Özellikleri Fragmanı Yayınlandı


Gotham Knight ile buluşmaya oldukça az bir zaman kaldı. 21 Ekim 2022 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Ağustos ayı içerisinde geliştirilme süreci tamamlanmış olan oyunun çıkış fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

Duyurulduğu ilk günden bu yana birçok tanıtım fragmanı yayınlanmış, oynanışa dair birçok bilgi verilmişti. Ancak bir konu halen gizemini korumaktaydı: Sistem gereksinimleri. Bildiğiniz gibi Gotham Knight esasen PlayStation 4 ve Xbox One için de geliştiriliyordu, ama en iyi deneyimin sunulması amacıyla eski nesil versiyonları sonradan iptal edilmişti. Yani sadece mevcut nesil için çıkışını gerçekleştirecek. Haliyle sistem gereksinimlerinin de yüksek olması bekleniyordu.

Gotham Knights için En Düşük PC Gereksinimleri Ürküttü

Twitter üzerinden yapılan yeni paylaşım ile oyunu bilgisayarında oynayacak olan oyuncular için merak edilen sorunun cevabı kısmen verildi. Kısmen diyoruz; çünkü, sadece en düşük sistem gereksinimleri açıklandı.

WB Games Montreal tarafından verilen bilgilere bakılırsa, Intel Core i5-9600K veya AMD Ryzen 5 3600 işlemcili, 8 GB bellekli ve GeForce GTX 1660 Ti veya AMD Radeon RX 590 ekran kartlı bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. Ancak bunun en düşük ayarda, 1080p çözünürlükte ve 60 FPS akıcılığında oynanabilmesi için belirlenen gereksinimler olduğu belirtiliyor.

En düşük ayarlar bu seviyede olunca, önerilen ayarlar için nasıl bir tablo ile karşılaşacağımızı bir hayli merak etmedik değil. Elbette mevcut nesil bir oyun olduğu için normal karşılanabilir. Bakalım Warner Bros. Games ve WB Games Montreal üst düzey deneyim yaşamak için belirlenmiş olan gereksinimleri ne zaman açıklayacak? Muhtemelen fazla beklemeyeceğiz. Ne de olsa sekiz gün kaldı.

Exit mobile version