Gotham Knights Duyuruldu! İlk Oynanış Videosu

Yeni Batman oyunu Gotham Knights gün yüzüne çıktı.

gotham-knights-duyuruldu

Gotham Knights dedikoduları aslında uzun süredir devam ediyordu. Geçtiğimiz gün düzenlenen DC FanDome etkinliği sırasındaysa ünlü eğlence şirketinin yeni yapımları üst üste ortaya çıktı. Yeni oyunlardan çizgi romanlara filmlerden dizilere kadar DC evrenine dair birçok detay meraklılarla paylaşıldı. Gotham Knights ise duyurulan oyunlar arasındaydı.


İlginizi Çekebilir: Ben Affleck Batman’i neden bıraktığını açıkladı


Rocksteady Games yerine bu sefer WB Games Montreal tarafından geliştirilen Gotham Knights, devamı niteliğinde olduğu Batman oyunlarının özelliklerini içinde barındırıyordu. Gerek açık dünya yapısı gerekse oynanış olarak eski oyunlara çokça benzeyen Knights, içerisinde yenilikler de getiriyordu. Başta birden fazla karakterin kontrol edilebiliyor oluşu ve dövüş mekaniklerinde yapılan muhtemel değişiklikler göze çarpan ilk detaylardandı. Ayrıca oyunun aksiyon türünden çok RPG türündeymiş gibi hazırlandığı da oyuncuların dikkatini çekmişti.

PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X için geliştirilmeye devam edilen Gotham Knights’ın çıkış tarihi ise 2021 olarak duyuruldu. Etkinlik sırasında oyun için iki video da yayınlandı.

Gotham Knights ilk detayları ortaya çıktı

“Yepyeni bir açık dünyada geçecek olan aksiyon-rol yapma oyunu, bizi Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin karakterlerinin rollerine bürüneceğimiz Batman Family kontrolüne geçirecek. Üstümüze düşen ise, şehri kargaşadan korumak, polisleri hizaya getirmek ve halkın umudu ve suçluların da korkulu rüyası olmak.”

Belfry’yi ana üssünüz olarak kullanacak ve şehrin tarihindeki en karanlık parçaları birbirine bağlayan gizemleri çözmeye çalışacaksınız. Senaryo boyunca karşılaşacağınız düşmanlarınızın arasında Mr. Freeze gibi DC evreninin simgesel kötü karakterleri de bulunacak.

Gotham Knights oyununda dinamik ve etkileşimli bir Gotham sunulacak ve şehrin bir noktasından başka bir noktasına farklı yetenekler ile seyahat edebilecek ve farklı çatışma stilleri ve Batcycle gibi simgesel bir aracı da kullanabileceksiniz.

Karakter Listesi

Exit mobile version