Gotham Knights Beta Steam Mağazasında Görüldü

Beta testi yakında başlayabilir...

Gotham Knights Beta Steam Mağazasında Görüldü

Sürpriz bir gelişme ile Gotham Knights Beta Steam mağazasında kısa süreliğine kendisini gösterdi. Hızlı bir şekilde kaldırılmış olmasına rağmen, arkasında birkaç bilgiyi bıraktı. Görünüşe göre oyunun çıkış tarihini öğrenmeye yaklaşıyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Suicide Squad: Kill The Justice League Ertelenmiş Olabilir


PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X için geliştirilmekte olan Gotham Knights, bir aksilik olmaz ise bu yıl bizlerle olacak. Uzun zamandır yeni bir haberini alamadığımız oyun ile ilgili sürpriz bir yeni gelişme yaşandı ve beta versiyonu Steam mağazasında anlık olarak görüldü. Bu da, nihai çıkış tarihini öğrenmeye adım adım yaklaştığımızın işaretiymiş gibi görünüyor.

Gotham Knights Beta Steam Mağazasında Ortaya Çıktı

Gotham Şehri’ne geri döneceğimiz günü büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu yüzden de en ufak bir ipucunu bile kaçırmamaya çalışanlardan olan SuspiciousTension19 isimli bir Reddit kullanıcısı tarafından fark edilen bu detay, betanın kapladığı alanın 82.5 GB olacağına işaret ediyor. Hal böyle olunca, nihai sürümün ne kadar bir boş alana ihtiyacı olacağını merak etmiyor değiliz.

Bahsi geçen beta, kısa bir süre sonra Steam mağazasından kaldırılmış ve Reddit paylaşımı da spam olarak algılanıp silinmiş olsa da, SteamDB sayfasının halen açık olduğunu söyleyebiliriz.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, Gotman Knights için herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ne var ki, Irlanda’daki bir mağazada ön-sipariş versiyonları bulunan oyunun kutusunun üzerindeki tarihe bakılır ise Gotham Şehri’ne dönüş tarihimiz 24 Nisan 2022 olarak görünüyor.

Sizlerin de gördüğü gibi, şu anlık elimizde sadece sızıntılar ve söylentiler var ve bu şekilde de fazla bir şey söylemek zor. Bu nedenle de Warner Bros. ve WB Games Montreal tarafından yapılacak olan resmi açıklamaları beklemekte fayda var. Gelişmeleri takipte olacağız.

Gotham Knights Hakkında

Batman karakterinin ölümünün akabinde geçecek ve açık dünya oynanış sunacak olan aksiyon-rol yapma oyununda, Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin karakterlerinin rollerine bürüneceğiz. Üstümüze düşen ise, şehri kargaşadan korumak, polisleri hizaya getirmek ve halkın umudu ve suçluların da korkulu rüyası olmak.

Exit mobile version