Google, Türkiye’deki Oyun Ekosistemine Katkılarını Sürdürüyor

Son dönemlerde ülkemiz, mobil oyun dünyasının yükselen yıldızlarından birisi haline gelmeye başladı. Bu alanda aktif bir rol oynayan Google; Türkiye’de geliştirdiği projeler, sağladığı ürünler ve hizmetler ile ülkemizdeki oyun ekosisteminin gelişmesine yönelik katkılarını sürdürmeye devam ediyor.

Deconstructor of Fun, Google İş Birliği ile Türkiye’de

Oyun dünyasının en önemli merkezlerinden birisi olan ve Finlandiya’da kurulan Deconstructor of Fun ile iş birliği yapan Google, Türkiye’de ilk kez İstanbul Mobil Oyun Etkinliği’ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Deconstructor of Fun, Google İş Birliği ile Türkiye'de

Tüketicilerin oyunlara yönelik ilgisi gittikçe artarken, ülkemizdeki girişimcilik örnekleri ile Türkiye, bu alanda potansiyeli dikkat çeken ülkelerden birisi olmaya başladı.

Google Türkiye, sektörün önemli oyuncuları ile yürüttüğü iş birlikleri ve oyun ekosisteminin büyümesine destek olmak için sunduğu ürünler ile bu alanda ülkemize katkıda bulunmaya devam ediyor.

Bu alanda start-uplara destek olarak yeni projelerin gelişmesine destek olan Google, şimdi de Türkiye’de bir ilk olacak etkinlik için geri sayım yapıyor.

Oyun ekosisteminin prestijli isimlerinden Deconstructor of Fun, ilk kez Google Türkiye iş birliğiyle Türkiye’de bir etkinlik gerçekleştiriyor.

31 Mart Perşembe günü Zorlu Skylounge’da gerçekleşecek İstanbul Mobil Oyun Etkinliği; oyun ekosistemi ekonomisinden blokzincir oyunlarına, 2022 beklentilerinden oyun lansmanlarına kadar pek çok alanı mercek altına alacak.

Hem online hem de fiziksel olarak gerçekleştirilecek İstanbul Mobil Oyun Etkinliği’ne ücretsiz olarak kayıt yaptırılabiliyor.

Fiziksel katılım için sınırlı sayıda koltuğa sahip olacak etkinliği YouTube üzerinden Google Türkiye ve Deconstructor of Fun kanallarından izlemek de mümkün.

Etkinlikte; Deconstructor of Fun Kurucusu Michail Katkoff, Google Türkiye Oyun, Uygulama & Girişimler Sektör Yöneticisi Sencer Kutluğ ve oyun ekosisteminin önemli isimleri konuşmacı olarak yer alacak.

Etkinlik ve konuşmacılar ile ilgili detaylı bilgiye https://www.deconstructoroffun.com/istanbul web sitesinden ulaşılabiliyor.

Exit mobile version