Gollum’un Precious Sürümü, Sindarin Dilini Ekleyecek

Otantik deneyim için para vermek...

Yakın bir zaman önce ön-siparişe açılan Gollum’un Precious sürümü, bağımsız da satın alınabilecek Sindarin seslendirmesini oyuna ekleyecek. Eğer daha otantik bir deneyim yaşamayı isterseniz, birazcık daha paraya kıymanız gerekecek.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Lord of the Rings: Gollum Hikaye Fragmanı


Orta Dünya markasının hayranları için önümüzdeki ayın sonlarında doğru satışa sunulacak olan The Lord of the Rings: Gollum, yılın merakla beklenen oyunları arasında da yer alıyor. 2021 yılında satışa sunulması planlanmış olsa da, sayısız kez ertelendi ve şimdilik 25 Mayıs 2023 tarihinde karar kılınmış gibi görünüyor.

Zaman içerisinde yayınlanan fragmanlar ve oynanış videoları üzerinden görsel anlamda tatmin edici bulunamayan taktiksel gizlilik oyunu, bu açığını The Lord of the Rings öncesinin anlatıldığı hikayesi ile bu açığı kapatacakmış gibi görünüyor. Tabii ki hikayenin nasıl işleneceği ve ne denli derin olacağı elbette merak konusu.

Mt2ECVPkFkBHbQ8uFCdny3-1200-80

Gollum’un Precious Sürümü, Sindarin Dili ile Geliyor

Çıkış gününe hemen hemen bir aylık bir süre kalmış iken, The Lord of the Rings: Gollum en sonunda ön-siparişe açıldı. Standart sürüme ek olarak bir de Precious sürümü var ve içeriğinde de Orta Dünya tarihi için bilgi hazinesi sunan Lore Compendium içeriği, dijital müzik albümü, sanat çalışmalarının bulunduğu Art Exhibition ve Sindarin dili indirilebilir içeriği bulunuyor.

Sizin de dikkatinizi çekmiş olduğu üzere, eğer daha otantik bir deneyim yaşamayı isterseniz Elf’ler için bir içerik de bulunuyor. Daedalic Entertainment Precious sürümünün içeriğindekiler bağımsız olarak satılacağını söylüyor. Ne var ki şimdilik fiyat bilgisi verilmemiş.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan şirket, Elf’lerin kendi aralarında Sindarin dilini de konuştuklarını ama bahsi geçen içerik paketinin fondaki karakterlere ekstradan diyalog ekleyeceğini belirtiyor. Gollum olarak bu diyaloglara kulak misafiri olabileceğiz. Haliyle daha otantik bir deneyim sunulacak. Bununla birlikte, hazırlık aşamasında profesyonel seslendirme sanatçıları ile çalışılan bu indirilebilir içerik ile esas hedeflerinin The Lord of the Rings evreninin gerçek hayranları olduğu da söylenmiş.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version