Golden Joystick Awards 2022 Oylamaları Başladı

En çok aday gösterilen Elden Ring oldu!

Golden Joystick Awards 2022 oylamaları açıldı. Bu sene kırkıncısının düzenleneceği oylamalar için katılımda bulunmayı unutmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Horizon Forbidden West İnceleme


İlk olarak 1983 yılında düzenlenen Golden Joystick Awards, bu sene kırkıncı ayağıyla yoluna devam ediyor. Kazananların tamamıyla oyuncular tarafından yapılan oylamalar ile belirlendiği etkinlik, başta İngiltere içinde düzenlenmiş olsa da daha sonradan dünyaya açılmıştı.

Golden Joystick Awards 2022 Oylamaları için Katılımda Bulunmayı Unutmayın

Bu sene on yedi farklı kategoride birçok farklı oyununun ödüller için yarışacağı oylama sayfasına buradan ulaşabilir ve katılımda bulunabilirsiniz. En geç 4 Ekim 2022 tarihine kadar oy verme işlemini tamamlayabilirsiniz. 7 Kasım 2022 tarihinde ise Yılın Oyunu için ikinci bir oylama süreci başlayacak ve sonuçlar da 22 Kasım 2022 tarihinde düzenlenecek olan Golden Joystick Awards seremonisi ile açıklanacak.

Yetmişten fazla oyunun dahil edildiği oylamada, Elden Ring dört ve hemen arkasından gelen Horizon Forbidden West de üç farklı kategoride aday gösterilmiş. Her iki oyunun ortak aday gösterildikleri kategoriler En İyi Görsel Tasarım ve Yılın PlayStation Oyunu olmuş. Yayınlanan listenin detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz.

En İyi Ses

En İyi Hikaye Anlatımı

En İyi Oyun Topluluğu

En İyi Oyun Genişlemesi

En İyi Oyun Donanımı

En İyi Bağımsız Oyun

En İyi Çok Oyunculu Oyun

5ZX455nxu47c5enqf3Avv4-1200-80

En İyi Görsel Tasarım

En Çok İstenen Oyun

Yılın Nintendo Oyunu

Yılın PC Oyunu

Yılın PlayStation Oyunu

Yılın Xbox Oyunu

Halen Oynanan

Yılın Stüdyosu

En İyi Erken Erişim Çıkışı

En İyi Oyun Fragmanı

 

Exit mobile version