GOG Sınırlı Süreli Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

Bir ücretsiz oyun da GOG'dan!

GOG Sınırlı Süreli Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

GOG sınırlı süreli ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Kayan ekranda oynanan bilim-kurgu temalı rol yapma oyunu Dex’i, mağaza üzerinden edinebilirsiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Ağustos 2022 Oyunları Listesi Yayınlandı


Oyunları severiz. Ücretsiz oyunları ise daha çok severiz. Bildiğiniz gibi dijital oyun satan mağazalar, zaman zaman kullanıcıları ücretsiz oyun(lar) dağıtarak sevindiriyorlar. Epic Games Store bunu bir program kapsamında gerçekleştirirken, başta Steam olmak üzere diğer mağazalar belirli zamanlarda hoş sürprizler yapmayı asla ihmal etmiyorlar.

GOG ise bugün bizlere güzel bir sürpriz yaparak, Dex ile karşımıza çıktı. Biz bu haberi yazarken, yirmi altı saat kalmıştı. Eğer oyun ilginizi çekmişse, ne olur ne olmaz acele etmeniz de fayda var.

GOG Sınırlı Süreli Ücretsiz Oyun Fırsatını Kaçırmayın

Gizemli ve hemen her yere ulaşabilen bir örgüt tarafından öldürülmek istenen bir karakteri yöneteceğimiz Dex’te, hedefimiz ise sistemi ortadan kaldırmak olacak. Fütüristik Harbor Prime şehrinde geçen ve Blade Runner ile Neuromancer’dan esinlenilmiş olan oyunda, hedefimize giden yolda bize yardım edecek bireylerle de karşılaşacağız.

Gerçek zamanlı çatışmaların, oturaklı bir hikayenin ve etkileşimli diyalogların da bizi bekleyeceği Dex’te, benimsediğimiz tarza göre suikastçı, bilgisayar korsanı, diplomat veya savaşçı gibi oynayabileceğiz. Ayrıca karakterimizin yeteneklerini, ekipmanını ve insanüstü güçlere erişim sağlayan ve oyunun dünyasında yeni yolları açan implantını özelleştirebilmek de mümkün olacak.

Dex Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimleri

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version