God of War Ragnarök’teki Thor Savaşından Bir Kesit Sızdırıldı!

Bizleri heyecanlı bir savaş bekliyor!

God of War Ragnarök'teki Thor Savaşından Bir Kesit Sızdırıldı!

Yeni God of War oyununu büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Ancak hiç şüphesiz ki God of War Ragnarök’teki Thor savaşı daha da büyük merakla bekleniyor. Yaşanan sürpriz bir sızıntı ile savaşın bir kısmı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök, 4 Farklı Grafik Modu İçerecek


Hatırlayacağınız üzere 2018 yılındaki oyunun finalinden sonraki sahnede, eve döndüğümüzde, Thor bizi ziyarete geliyordu. Bunun başlıca sebebi, çay içmek ve birkaç muhabbetin belini kırmak için değildi elbette. Oğulları Magni ve Modi ile yaşadığımız olaydı.

Bahsi geçen sahnenin ardından, oyuncular olarak devam oyunda Thor ile savaşacağımıza kesin gözü ile bakıyorduk. Zaten Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen State of Play canlı yayınının finalinde gördüğümüz God of War Ragnarök fragmanında da bu savaşa dair çok kısa iki kesit görmüştük. Bu, elbette devam oyunu için sabırsızlığımızı daha da arttırmıştı.

God of War Ragnarök’teki Thor Savaşı Beklediğimize Değecek!

Nors macerasını kapatacağımız yeni God of War, 9 Kasım 2022 tarihinde satışa sunulacak. PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geliştirilme süreci tamamlanmış olan oyun için, bildiğiniz gibi yakın bir zaman önce ilk bakış içerikleri yayına verilmişti. Üzerinden çok geçmeden, Kratos ve Thor savaşı ile ilgili kısa bir kesit de Youtube üzerinden sızdırıldı.

Tahmin edebileceğiniz üzere savaş sırasında konu, Magni ve Modi’ye geliyor. Sahnenin devamında ise Kratos’u babalık anlayışı yönünden eleştiren Thor, “Sen de benim gibi bir yok edicisin.” dedikten sonra çekici ile yere seriyor. Ne var ki bundan pek de tatmin olmamış gibi görünen Thor, “Hayır, işimiz daha bitmedi diyorum! Gerçek seni görene kadar gitmiyorum. Ayağa kalk!” diyerek Kratos’u yerden kaldırıyor. Zaten kısa bir süre sonra da video sona eriyor.

Görünüş göre, bizleri epey gerilimli ve heyecan dolu bir savaş bekliyor. İlk karşılaşma anını ve videonun devamında nelerin olduğunu görebilmek için, şunun şurasında on yedi gün kaldı.

Exit mobile version