God of War Ragnarök Savaş Mekanikleri Videosu Yayınlandı

Tanıtımlar tam gaz devam ediyor!

God of War Ragnarök Savaş Mekanikleri Videosu Yayınlandı

God of War Ragnarök savaş mekanikleri videosu ile yeni geliştirici günlükleri yayınlanmaya devam ediyor. PlayStation Türkiye Youtube kanalında da Türkçe altyazılı olarak sunulan videoya göz atmayı unutmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök Sahne Arkası Videosunu Kaçırmayın


Hatırlayacağınız üzere bir önceki geliştirici günlüğü videosunda, hikayeye odaklanılmıştı. 2018 yılında çıkan oyunda yaşananlara değinilmesine ek olarak, elbette devam oyununun hikayesinin yaratılma süreci, geliştirilme aşamasında yaşanılan zorluklar ekranımıza gelmişti. Yeni videoda ise savaş mekaniklerine ve düşmanlara değiniliyor.

God of War Ragnarök Savaş Mekanikleri Videosu Detayları

Savaş Tasarımcısı Stephen Oyarijivbie, işinin en zor kısmının sinir bozmak ile ilgi çekmek arasındaki ince çizgide yürümek olduğunu söylüyor. Hedefin oyuncuların kaçmak yerine bütünüyle odaklanıp, bir düşman ile olan mücadelesini kazanmak için daha fazla uğraşmasını sağlayacak ve bundan keyif alacak bir şeyi ortaya koymak olduğunu da sözlerine ekliyor.

Bildiğiniz gibi devam oyununda dokuz diyarın tamamını da ziyaret edeceğiz. Her birinin kendisine özgü teması ve düşmanları olacak. İlk oyun için yapılan geri dönüşleri dikkate alan geliştirici ekip, daha fazla mini düşman ve düşman çeşitliliği ile oyuncuların karşısına çıkacakmış. Bununla birlikte, Alfheim diyarında Karanlık Elf’ler ile kapışmış iken bu defa Aydınlık Elf’ler ile mücadele edeceğiz.

Video içerisinde, savaşın da büyük ölçüde iyileştirildiği söyleniyor. Öyle ki Kaos Bıçakları ile bir düşmanı havaya fırlattıktan sonra, yakalayıp da patlattığımız bir hareket dahil yeni yetenekler de gösteriliyor. Bu hareket aynı zamanda seyahat ve savaşın genel hızını arttırma açısından da kullanışlı olacakmış.

Bir diğer ilginç bilgi ise, sersemletme ölçerinin düşmanların kafasını uçurma açısından farklı bir amaca da hizmet edecekmiş. Ayrıca Atreus bu defa daha saldırgan bir yapıda olacak iken, Kratos ve Atreus’un ortak çalışması ile çözülmesi gerekecek daha fazla bulmaca ve mini oyun ile de karşılaşacakmışız.

PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geliştirilmekte olan God of War Ragnarök, 9 Kasım 2022 tarihinde satışa sunulacak. Ön-sipariş ile satın alanlar için 2 Kasım 2022 tarihinde ön-yüklemeye açılacağını belirtelim

Exit mobile version