God of War Ragnarök İnceleme Puanları ile Ateş Ediyor!

Harika bir devam oyunu bizi bekliyor!

God of War Ragnarök İnceleme Puanları ile Ateş Ediyor!

God of War Ragnarök inceleme puanları, bugün kalkan ambargo sonrasında ortaya çıktı. Bakalım büyük bir heyecanla beklediğimiz devam oyunu, selefi sonrasında nasıl karşılanmış? Detaylar haberimizde.


İlginiz Çekebilir: God of War Ragnarök Grafik Modları Resmiyet Kazandı


God of War Ragnarök İnceleme Puanları Ortaya Çıktı

9 Kasım 2022 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulacak olan God of War Ragnarök için Metacritic sitesine baktığımızda, aslında bizleri hiç de şaşırtmayacak olan bir tablo ile karşılaşıyoruz. Oyun sektöründeki önemli mecraların verdiği puanlar kapsamında, 94 / 100 puan ortalaması oluşmuş durumda. Ancak bu sadece PlayStation 5 versiyonu için. Henüz PlayStation 4 tarafından bir hareketlilik görünmüyor, ama yakın bir zamanda oyunun bir önceki nesil konsol versiyonuna ilişkin puanlar da ortaya çıkmaya başlayacaktır. Şimdiye kadar yayınlanan puanlara ise aşağıdan bakabilirsiniz.

God of War Ragnarök Konusu

Hikaye olarak 2018 yılındaki oyunun üç yıl sonrasındaki bir zamanda geçecek olan devam oyunu, dünyanın sona ereceği büyük savaşa hazırlık için Kratos ve Atreus’un hem dokuz diyarın tamamını gezecekleri ve cevapları bulmaya çalışacakları hem de diyarların güvenliği ile kendi güvenliğimiz arasında bir araya varmak durumunda olacakları bir zorlu bir serüveni anlatacak.

Exit mobile version