God of War Dizisi ve Dahası Yolda!

Oyuncular olarak ağızlarımız kulaklarımızda!

Japon teknoloji devi tarafından yapılan duyuru ile God of War dizisi ve dahası yolda. Öyle ki Gran Turismo ve Horizon dizileri için de hazırlıklar yapılıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök Erişilebilirlik Özellikleri Ortaya Çıktı


Bünyesinde bulundurduğu ünlü markalar ile oyun dünyasında hatırı sayılır bir ağırlı olan Sony Interactive Entertainment, geçtiğimiz yıllarda yaptığı duyurular ile bu markaları dizi ve film sektörüne de taşıma kararı almıştı. Bu bağlamda da uyarlamaları için PlayStation Productions şirketini kurmuştu. Bu çatının altından ilk olarak Uncharted çıkmış iken, yapımlarına devam edildiğini bildiğimiz Ghost of Tsushima, The Last of Us ve Twisted Metal da var. Ne var ki liste bugün yapılan açıklama ile bir hayli genişledi.

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz Mart ayında Deadline sitesi tarafından yayınlanan rapor ile God of War dizisi için hazırlıkların yapıldığını öğrenmiştik. Sony ile Amazon arasında yapıldığı söylenen anlaşmaya bağlı olarak Prime Video üzerinden yayınlanacak olan dizi uyarlamasının, Sony Pictures Television ve PlayStation Productions ortak yapımı olacağı, projenin başında ise The Expanse yaratıcıları ve baş yapımcıları Mark Fergus ve Hawk Ostby ikilisine ek olarak Zaman Çarkı baş yapımcısı ve dizi sorumlusu Rafe Judkins’in bulunacağı söylenmişti.

God of War Dizisi Sony

God of War Dizisi ve Dahası Geliyor!

Bugün ise Sony tarafından en sonunda resmi bir açıklama yapıldı. Yayınlanan resmi liste ile God of War dizisi resmi olarak en nihayetinde onaylandı.

ResetEra kullanıcısı Nightengale tarafından paylaşılan detaylara bakılırsa Prime Video üzerinden yayınlanacağı teyit edilen bu diziye ek olarak, Netflix üzerinden yayınlanacak olan Horizon dizi ve henüz hangi servis üzerinden yayınlanacağına karar verilememiş olan Gran Turismo da hazırlık aşamasında olan diğer diziler olarak sıralanıyorlar.

Henüz bu diziler için henüz hiçbir detay paylaşılmamış olsa da, oyuncular olarak bizler için heyecanla bekleyeceğimiz yeni dizilerin olması elbette sevindirici bir durum oldu. Bakalım ilerleyen zamanlarda Days Gone, Ratchet and Clank, Bloodborne, Shadow of the Colossus ve daha başka platforma özel oyunlar için de uyarlamalar görecek miyiz? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version