Ghostwire: Tokyo, Xbox’a Mart’ta Geliyormuş

İlk günden Game Pass servisine de eklenecek tabii ki...

Ghostwire Tokyo, Xbox'a Mart'ta Geliyormuş

Ghostwire: Tokyo, 2022 yılının Mart ayında PC ve konsol tarafında bir yıllığına PlayStation 5 için özel çıkmıştı. Görünüşe göre Xbox Series için çıkış zamanı netleşti. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ghostwire: Tokyo İnceleme


Tango Gameworks tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından da yayınlanan oyun, adından da anlayacağınız üzere bizi Tokyo’ya götürüyor. Visitors adı verilen dünya dışı ruhların şehri istilası altında olan şehirde, Doğaüstü güçlere sahip olan Akito olarak biz ise, bu ruhlar ile mücadele eder iken, yaşanan bu tuhaf olayların arkasındaki gizemi ortaya çıkartabilecek olan Hannaya maskesi giyen bir grup ile karşı karşıya geliyoruz.

Sony Interactive Entertainment ile Bethesda Softworks arasındaki anlaşma daha önce yapıldığı için, 2020 yılındaki ZeniMax Media satın alımından etkilenmemişti. Yani Ghostwire: Tokyo için Xbox Series kullanıcılarının bekleyişi devam ediyor.

Ghostwire: Tokyo, Xbox Series’e Mart Ayında Çıkacakmış

Bugün bir Reddit kullanıcısının yaptığı paylaşıma göre, çatı şirketi, oyunu Xbox Series konsollarına yeni bir içerik ile Mart ayında getirmeyi planlıyormuş. Elbette ilk günden Game Pass servisine de eklenecektir. Bununla birlikte bahsi geçen içeriğin aynı gün PlayStation 5 kullanıcılarına da sunulacağı söylenmiş.

Amerika menşeli yayıncı, bir süre önce Londra şehrindeki yeni uluslararası yayıncılık merkezinde Tango Gameworks oyununun Xbox Series versiyonlarının reklamı ile süslemeye başlamıştı. Öyle ki, görselde PC ve PlayStation 5 konsollarının yanı sıra Xbox Series S ve X detayı da görülebiliyor.

Exit mobile version