Ghostwire: Tokyo Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Oyunu ön-sipariş ile satın alabiliyorsunuz...

Ghostwire: Tokyo sistem gereksinimleri ortaya çıktı. Bu sayede, bilgisayarınızın oyun için yeterli olup olmadığını öğrenebileceksiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ghostwire: Tokyo Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı


25 Mart 2022 tarihinde çıkması beklenen oyunu, Epic Games Store mağazasından 549 TL ve Steam mağazasından da 548 TL karşılığında ön-sipariş ile alabiliyorsunuz. Eğer PlayStation Plus abonesiyseniz, eş değer fiyattan PlayStation mağazasından da alabilirsiniz. Aksi takdirde 609 TL’yi gözden çıkartmanız gerekecek.

Ghostwire: Tokyo Sistem Gereksinimleri Detayları

Bethesda Softworks ve Tango Gameworks tarafından yapılan açıklama ile Ghostwire: Tokyo oyununu rahat bir şekilde oynayabilmeniz için Core i7-4770K veya Ryzen 5 2600 işlemcili, 12 GB bellekli, GTX 1060 veya RX 5500 XT ekran kartlı bir sisteme ihtiyacınız olacak.

En Düşük ve Önerilen olmak üzere iki farklı kategoride açıklanmış olan sistem gereksinimleri detaylarının tamamına aşağıdan bakabilirsiniz.

Ghostwire Tokyo PC GereksinimleriEn Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Ghostwire: Tokyo Konusu

Ghostwire: Tokyo, oyuna adını veren Tokyo şehrinde geçecek ve halkın neredeyse tamamının ortadan kayboluşuna ve Visitors adı verilen dünya dışı ruhların şehri istila edişine tanık olacağız. Kendi işleri olan K.K. adındaki gizemli bir ruh tarafından ele geçirilmesi ile doğaüstü güçlere sahip olan Akito olarak biz ise, bu ruhlar ile mücadele eder iken, yaşanan bu tuhaf olayların arkasındaki gizemi ortaya çıkartabilecek olan Hannaya maskesi giyen bir grup ile karşı karşıya geleceğiz. Tabi ki bir yandan da K.K. birlikte çalışmamız da gerekecek.

Exit mobile version