Ghostbusters: Spirits Unleashed Çıkış Tarihi Açıklandı

Ekim'de hayalet avlamak başkadır...

Ghostbusters Spirits Unleashed Çıkış Tarihi Açıklandı

Bildiğiniz gibi IllFonic, sinema tarihinin ünlü eserlerini oyun uyarlamaları olarak karşımıza çıkarmıştı. Mart ayında duyurulmuş olan Ghostbusters: Spirits Unleashed da bunların bir yenisi olacak. Yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyunun çıkış tarihi 18 Ekim 2022 olarak açıklandı.


İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 Şubat Ayında Çıkış Yapabilir


Ghostbusters: Spirits Unleashed Nasıl Bir Oyun Olacak?

Asimetrik çok oyunculu olacak Ghostbusters: Spirits Unleashed oyununda, Proton silahları, hayalet tuzakları ve P.K.E. ölçer gibi ekipmanlar ile markanın özünde olan birçok dinamiğin karşımıza çıkacağı oyunda, farklı alanlarda hayalet avlamaya çalışacağız. Bu noktada, Slimmer olacak oyuncunun tahmin edebileceğiniz üzere özel güçleri olacak. Mesela uçabilmek, çatlaklar arasında geçiş yapabilmek ve saklanabilmek için objeleri kendi tarafına geçirmek gibi.

Her bir karşılaşmanın başlamasından önce, filmlerden aşina olduğumuz itfaiye istasyonunda takılabiliyor iken, duruma göre karakterinizi veya hayaletinizi özelleştirebilecek, ekipmanlarını ve yeteneklerini geliştirebileceksiniz. Dahası ise görev bilgilendirmesi sırasında Ernie Hudson tarafından seslendirilen Winston Zeddemore’un sesini duyabilecek olup, Dan Aykroyd tarafından seslendirilen Ray Stantz’tan da taktik alabileceksiniz.

Halihazırda ön-siparişe açık olan oyunu, Epic Games, PlayStation veya Xbox mağazalarından çıkış tarihinden önce almanız durumunda, Slimmer’a, Custüm Particle Thrower (Özel Parçacık Atar) ve Proton Pack (Proton Paketi) ve Special Clothing Colorways ( Özel Kıyafet Renk Çeşidi) için erişim hakkınız olacak.

Ghostbuster: Spirits Unleashed Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version