Ghost of Tsushima Filmi Japonca Çekilebilir

Film ile ilgili detaylar henüz gizemini koruyor...

Yakın bir zaman önce yönetmen Chad Stahelski ile yapılan bir röportaja bakılırsa, Ghost of Tsushima filmi tamamıyla Japonca çekilebilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima 2 Çok Oyunculu Destekli Olabilir


Son dönemde daha çok God of War, Gran Turismo, Horizon ve The Last of Us dizileri hakkında haber almış olsak da, PlayStation Productions bünyesinde hazırlık aşamasında olan Ghost of Tsushima filmi de var.

Geçtiğimiz yılın Mart ayında yapılan duyuru ile yönetmen koltuğunda Chad Stahelski (John Wick) oturacak iken, yapımcı ekibinde ayrıca Alex Young ve Jason Spitz’in şirketi 87Eleven Entertainment, Sucker Punch Productions ve PlayStation Productions şirketinden Asad Qizilbash ile Carter Swan bulunacak.

Chad Stahelski ve 87Eleven Entertainment ile birlikte çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirmiş olan Asad Qizilbash, PlayStation oyunlarının tutkunu olan Stahelski’nin hem hayranlar hem de yeni kitleler için heyecan verici bir zenginlikte film uyarlaması ortaya çıkartacağı konusunda emin olduğunu da sözlerine eklemişti.

FyNCLSzqECeDBkqxa7yDxX-1200-80

Ghost of Tsushima Filmi Japonca Mı Olacak?

Ghost of Tsushima filminin vizyona girmesi için daha epey zaman olsa da, Stahelski tarafından filmin dilinin Japonca olması planlanıyormuş. Collider sitesinden Steve Weintraub’un yaptığı röportajda konuşan yönetmen, oyunun tamamen Japonya kültürü üzerinden ilerlemesi ve bunun diyaloglara kadar Japonca olması gerektiğiyle ilgili söylemlerde bulundu.

Stahelski’nin tamamen altyazılı bir film yapma arzusu, Parazit yönetmeni Bong Joon-Ho’nun basit bir şekilde daha fazla kişi altyazılı filmler izlerse, çok daha fazla harika filmle tanışacaklarını söylediği 2020 Oscar konuşmasını hatırlatabilir.

Yönetmen, bu fikri prodüksiyon şirketlerine sunmanın önünde bir engel olduğunu biliyor. Ne var ki özellikle aksiyon ve içerik yeterince iyiyse bunun başarılabileceği konusunda iyimser görünüyor.

Ghost of Tsushima Konusu

Sly Cooper ve inFamous serilerinin de geliştiricisi olan Sucker Punch Productions, bildiğiniz gibi 2020 yılının Temmuz ayında PlayStation 4 için satışa sunulan Ghost of Tsushima ile karşımıza çıkmıştı. 1274 yılındaki Moğol istilası altındaki Japonya topraklarında geçen konusuna göre Moğol İmparatorluğu Tsushima adasını istila ediyordu. Hayatta kalmış olan son samuraylardan bir tanesi Jin Sakai rolünde olarak bize düşen ise adayı kurtarmak oluyordu.

Exit mobile version