Ghost of Tsushima Filmi Çalışmaları Ağırdan Alınıyormuş

Filmi olabilecek en iyi şekilde sunmayı istiyorlar...

Uzun bir zamandan sonra, yönetmen koltuğunda oturan Chad Stahelski tarafından Ghost of Tsushima filmi çalışmaları hakkında yeni bir açıklama daha yapıldı. Görünen o ki bekleyişimiz daha da sürecek.


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima İnceleme


Son dönemde daha çok Gran Turismo ve The Last of Us dizileri hakkında haber almış olsak da, PlayStation Productions bünyesinde hazırlık aşamasında olanların arasında Ghost of Tsushima filmi de var.

2021 yılının Mart ayında yapılan duyuru ile yönetmen koltuğunda Chad Stahelski (John Wick) oturacak iken, yapımcı ekibinde ayrıca Alex Young ve Jason Spitz’in şirketi 87Eleven Entertainment, Sucker Punch Productions ve PlayStation Productions şirketinden Asad Qizilbash ile Carter Swan bulunacak.

Geçtiğimiz yıl içerisinde bütünüyle Japonca olacağı söylenmiş olan Ghost of Tsushima filmi için yeni bir haber geldi. Görünüşe göre vizyon tarihi için daha epey bekleyeceğiz.

YBsWmvSczhu5jpnYG7GpmN-1200-80

Ghost of Tsushima Filmi Çalışmaları Aceleye Getirilmeyecek

ComicBookMovie tarafından gerçekleştirilen son gerçekleştirilen röportajda konuşan yönetmen Chad Stahelski, sahne arkasında iyi bir aşamanın kaydedildiğini söyledi. Güçlü hikaye anlatımı ve karakter kadrosu göz önünde bulundurulduğunda iyi bir kaynak materyallerinin olduğunu söyleyen Stahelski, ekibin şu anda oyunun eşsiz görsel estetiğini nasıl koruyacağına ve daha yoğun sinema deneyimine dönüştüreceğine odaklanmış.

“Yapımını ağırdan aldığımız bir şey. Mülkiyeti seviyorum. Oyunun Jin Sakai hikayesi ve ana konusu ve içindeki konusallar yüzünden en samuray karşıtı samuray filmi oluşu. Jin Sakai’nin dönüşüm veya kim olmak konusundaki seçimleri ve insanların dönüşmesine ihtiyaç duydukları kişi ve amacına bağlılığı ve dönüşmesi gereken kişi hikayesi bana ilginç geliyor. Hikaye ve hikayedeki karakterler, kesinlikle hiçbir şekilde kaybetmeyi istemeyeceğim bir şey.”

Yönetmen Chad Stahelski, aynı zamanda görselleri de korumayı istiyor. Ellerinde iyi bir materyal olduğunu söyleyen Stahelski, herhangi bir platformda somut hale getirmeyi hedefliyor ve tatmin edici bir şekilde yapmak ve sonrasında da daha da genişletmek fikrini benimsemiş gibi görünüyor. Bu konuda gerçek zorluğun ise izlenebilir seviyeye çıkartılması olduğunu da sözlerine eklemiş.

Exit mobile version