Ghost of a Tale 2 Resmi Olarak Doğrulandı

Devam oyunu sonunda geliyor!

Ghost of a Tale 2 Unreal Engine 5 ile Geliştiriliyor

İlk oyunun hayranları tarafından uzun zamandır talep edilen Ghost of a Tale 2, Twitter üzerinden yapılan bir paylaşım ile doğrulandı. Şimdilik hakkında pek bir detayın bulunmadığı oyun ile ilgili ilk ortaya çıkanlar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Risk of Rain Returns Duyuruldu


Oyun tasarımcısı ve DreamWorks ve Universal Pictures emektarı Lionel “Seith” Gallat tarafından geliştirilmiş olan Ghost of a Tale, 2018 yılında PC için çıkmıştı. 2019 yılında PlayStation 4 ve Xbox One için de satışa sunulmuş olan oyunun son durağı ise 2020 yılı itibarıyla Amazon Luna ve Switch olmuştu.

Tilo isimli sevimli bir farenin başından geçenlerin anlatıldığı Ghost of a Tale, Dwindling Height Keep sırlarını araştırmaya ve gizliliğe ek olarak hack-and-slash tarzı oynanışın hakim olduğu senaryo ile bizlere sunuyordu. Oldukça derin bir karakter gelişiminin ve dikkat çeken görselliğin hakim olduğu oyunun masalsı yapıda ve sevimli olduğunu söyleyebiliriz.

Ghost of a Tale 2 Geliyor!

Uzun zamandır bir devam oyunu beklenmiş olsa da, SeithCG herhangi bir umut verici duyuru ile karşımıza çıkmamıştı. Ne var ki yakın bir zaman önce bu durum değişti ve devam oyunu resmen ortaya çıktı.

Yalnız bunun daha çok bir doğrulama olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Twitter üzerinden paylaşım yapan geliştirici, bu paylaşıma bir görsel iliştirerek “Bu Fare’yi gördünüz mü?” diyor.

Paylaşımda da görebileceğiniz üzere, devam oyunu Unity motoru yerine Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Yani bu, Ghost of a Tale 2 PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak anlamını taşıyor.

Ne yazık ki bunların haricinde herhangi bir detay verilmiş değil. Haliyle duyurunun ne zaman yapılacağı belirsiz ve buna ilişkin bir imada da bulunulmamış. Geriye kalan tek şey ise, beklemek ve olacakları görmek. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version