Ghost Master Ücretsiz Oldu!

Korkun bizden insanlar!

Ghost Master Ücretsiz Oldu!

GOG, ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Sonbahar İndirimi kapsamında Ghost Master ücretsiz olan bir diğer oyun oldu. Önceki ikisi gibi bunun için de sınırlı süre var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (31 Ağustos)


Biz bu haberi yazdığımız sırada, altmış üç saatin kaldığı ücretsiz Ghost Master oyununa buradan ulaşabilirsiniz. Açılan sayfadaki ‘Go to giveaway’ düğmesine bastıktan sonraki sayfada da ‘Add to library’ düğmesine tıklamanız gerekiyor. Bir defa kütüphanenize eklemeniz durumda da kalıcı olarak sahip olmuş olacaksınız.

Ghost Master aslında Steam mağazasında % 80 indirimle 2 TL’ye kadar düşmüş durumda, ama Valve tarafından alınmış olan yeni karar nedeniyle ülkemizde satın alınamıyor. Bunun için indirimin bitmesini ve 10 TL olan esas fiyatına dönmesini beklemek gerekiyor.

Ghost Master Ücretsiz Olarak Dağıtılıyor

Gravenville kasabasında geçen oyunda, oldukça eğlenceli anlar vaat ediyor. Akıl hastanesi, askeri üs, kız öğrenci yurdu, karakol dahil on bir farklı mekanda, dallanıp budaklanan on beş farklı senaryo boyunca hayaletleri yöneterek halka korku salmak. Elbette bir yandan da en iyi strateji ve kaynak yönetimi ile çözmemiz gereken bulmacalar ve gizemler var.

 

Exit mobile version