Genshin Impact Türkçe Dil Desteğine Kavuşacak!

miHoYo, müjdeli haberi duyurdu!

Genshin Impact Türkçe Dil Desteğine Kavuşacak

Resmi duyuruya göre, Genshin Impact için yayınlanacak olan 3.3 versiyonlu güncelleme ile Türkçe dil desteği getirilecek. Diğer bir deyişle, eğer oyunu anlamakta zorlanıyorsanız birazcık daha beklemeniz gerekecek. Bunun yanı sıra, önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacak olan 3.2 güncellemesi için de geri sayım başladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Disco Elysium Türkçe Yaması Bu Ay Yayınlanacak!


miHoYo tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Genshin Impact, 2020 yılı içerisinde PC, PlayStation 4 ve mobil cihazlar için çıkmıştı. Geçtiğimiz yılın Nisan ayında PlayStation 5 versiyonuna da kavuşan ücretsiz rol yapma oyununun sıradaki durağı Switch olacak.

Anime tarzı açık dünya ortamı olan Genshin Impact, büyü kullanımına ve anlık olarak karakter değiştirmeye dayalı bir savaş sistemi kullanıyor. Her ne kadar ücretsiz olarak indirilebiliyor olsa da, oyun içi satın alım yapabilmek mümkün oluyor.

Bir gezgin rolünde olduğumuz Genshin Impact’in hikayesi Teyvat isimli fantastik bir dünyada geçiyor ve kayıp kardeşimizi aramak için uğraş veriyoruz. Senaryo boyunca, bir yandan içinde bulunduğumuz dünyanın kültürlerini ve gizemlerini de keşfedebiliyoruz.

Genshin Impact Türkçe Olacak!

Aradan geçen zaman zarfında sayısız güncellemenin yayınlandığı oyun için, 3.3 versiyonlu güncelleme ile İtalyanca ve Türkçe dil desteğinin getirileceği müjdelendi. Ancak bunun öncesinde, 2 Kasım 2022 tarihinde yayınlanacak olan 3.2 versiyonlu bir güncelleme için hazırlıklar yapılıyor.

miHoYo tarafından verilen detaylara bakılırsa, ‘Akasha Pulses, the Kalpa Flame Rises’ adı altında yayınlanacak olan yeni güncelleme ile Sumeru Archon görevinin son bölümü de gelmiş olacak. Bu bağlamda, üçüncü Fatui Harbinger düşmanı The Balladeer ile yapacağımız çetin bir savaş bizi bekleyecek.

Bahsi geçen detaylarda, ayrıca Lesser Lord Kusanali olarak da bilinen Nahida ve astroloji alanında okuyan akademi öğrencisi olan Layla olmak üzere iki yeni karakter de Genshin Impact kadrosuna katılacak.

Bunların dışında, Fabulous Fungus Frenzy adıyla yeni bir etkinlik ve Dendro Hypostasis adıyla bir başka yeni düşman ve replika sistemi de oyuna 3.2 güncellemesi dahil olacak.

Exit mobile version