Geliştirilme Aşamasındaki PS5 Oyunu Sızdırıldı

Fantastik dünyada rol yapma oyunu...

Geliştirilme Aşamasındaki PS5 Oyunu Sızdırıldı

Henüz duyurusu yapılmamış, geliştirilme aşamasındaki PS5 oyunu daha sızdırıldı. Şu anlık adını bilmediğimiz oyun, geliştirilme aşamasının erken safhasındaymış. Bizleri fantastik bir dünyada geçen bir macera daha bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Horizon Forbidden West’in PC Versiyonu Sızmış Olabilir


Japon teknoloji devinin mevcut nesil konsolu için geliştirilme aşamasında olan pek çok oyunu bulunuyor. Bunların bir kısmı duyurulmuş iken, büyük bir kısmı da resmi duyurular dışında sızdırılmıştı. Sızıntıların kaynakları da itibarı yüksek yerler olduğu için, resmiyete kavuşması için de heyecanlanmıyor değiliz.

Geliştirilme Aşamasındaki PS5 Oyunu Ortaya Çıktı

Geliştirilme aşamasında bir başka fikri mülkiyete ait birkaç saniyelik oynanış videosu daha IconEra sitesi forumlarında sızdırıldı. Henüz duyurusu yapılmamış olan oyuna ait görüntü, alfa öncesi aşamadan alınmış ve sizin de görebileceğiniz üzere devasa yaratık benzeri bir organizmayı ve sol tarafta da göz benzeri bir şeyin olduğunu görebiliyoruz.

Bu yıl içerisinde daha fazla sızıntı bilginin geleceğini belirtlen John Elden Ring isimli kullanıcı tarafından aktarılan detaylara göre, Sony’nin Avrupa bölgesindeki XDev stüdyosunun şimdilik adı verilmemiş harici bir stüdyo ile işbirliğine giderek Unreal Engine 5 ile geliştirdiği oyunun türü bilim-kurgu elementleri olan rol yapma oyunu olacak.

ResetEra sitesinden Dusk Golem (Aesthetic Gamer), konuya ilişkin olarak, oyun ile ilgili olarak sızdırılan klibin oldukça erken bir safhadan alındığını ve geliştirilme safhasının ise şu sıralarda oldukça ileride olduğunu söyledi. Dahası ise bunun, geçtiğimiz yıl içerisinde sızdırılmış olan Sony dokümanında adı geçen oyunlardan biri değilmiş.

Exit mobile version