GeForce Now Oyunları, Fiyatı ve Gereksinimleri

Son zamanlarda pek çok oyuncu, GeForce Now servisini yakından takip ediyor. Bu rehberimizde GeForce Now oyunları, fiyatı, gereksinimleri ve uyumlu cihazlar ile karşınızdayız.


İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Ubisoft ile İş Birliği Yapıyor!


GeForce Now Nedir?

GeForce Now halihazırda satın almış olduğunuz bilgisayar oyunlarını televizyonunuzda, akıllı telefonunuzda ya da tabletinizde oynayabilmenize olanak sunan bulut tabanlı oyun akış hizmetidir. Tabii bu oyunları yine bilgisayarınız üzerinden akış yaparak da oynayabilirsiniz ki, bu da güçlü bir bilgisayara olan ihtiyacınızı yok edeceği için oldukça avantajlı bir durum.

GeForce Now Oyunları, Fiyatı ve Gereksinimleri

GeForce Now Hangi Platformlarda Çalışıyor?

GeForce Now hizmetinden faydalanabilmek için, kullandığınız cihaza uygun olan yöntemi takip etmeniz gerekiyor. Bazı cihazlarda halihazırda bir uygulama bulunurken, bazı cihazlarda ise internet tarayıcısını kullanmanız gerekecek.

GeForce Now Fiyatı Ne Kadar?

Muhtemelen işin en can alıcı noktasına geldik çünkü GeForce Now’ın tüm bu nimetlerinden faydalanabilmek için ödemeniz gereken tutar bir miktar yüksek.

Free (0.00 Euro / Ay)

Buraya garip gözüksün diye 0.00 Euro yazmadım, gerçekten sitesinde de böyle yazmışlar. Yani beleş işte. Bu pakette bir saatlik oturum süresi ve standart erişim bulunuyor.

Founders (27.45 Euro / 6 Ay)

Bu pakette ise gerçekten yüksek tutarda bir ücret ödüyorsunuz ancak altı saat oturum süresi, önceliklendirilmiş erişim ve RTX ON elde ediyorsunuz. Değer mi? Bilemiyorum Altan.

GeForce Now Oyunları Listesi

Not: Yukarıdaki oyunlar yaptığınız ödeme karşılığında sizlere sunulmuyor. Bu oyunları oynayabilmek için, oynamak istediğiniz oyunu, halihazırda satın almış olmanız gerekiyor.

GeForce Now Gereksinimleri

Eğer oyunları 720P çözünürlükte 60 FPS ile oynamak istiyorsanız en az 15 Mbps internet hızına sahip olmanız gerekecek. Öte taraftan 1080P çözünürlükte 60 FPS ile oynamak istiyorsanız en az 25 Mbps internet hızına sahip olmanız gerekecek.


Peki siz bu servis hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu hizmet sizin dikkatinizi çekti mi ve kullanmayı düşünüyor musunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version