GeForce NOW Premium Abonelik Paketleri Zamlandı!

Diğer paketlerde henüz bir fiyat değişikliği yok...

Yakın bir zaman önce Netflix Türkiye abonelik fiyatlarının artışının ardından, bir haber de NVIDIA Bulut oyun hizmeti tarafından geldi. GeForce NOW Premium abonelik paketleri ülkemizde zamlandı. Peki yeni ücretler ne oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Yeni GeForce Now Oyunları (31 Mart)


Halihazırda PC, Mac, Chromebook, iPhone, iPad, Android ve Android TV olmak üzere desteklenen cihazlar üzerinden erişebildiğiniz GeForce NOW, bildiğiniz gibi geçtiğimiz yılın Mart ayı itibarıyla ülkemizde de resmi sunucularına kavuşmuştu.  

Güçlü bir donanıma gerek olmadan iyi bir internet bağlantısı ile en güncel oyunları yüksek çözünürlükte oynama imkanı sunuyor. Abone olan kullanıcılar, bilgisayarları ile güncel NVIDIA ekran kartları ve işlemci gücü ile çalışan bilgisayarlara GeForce NOW platformu üzerinden erişiyor ve eş akış (stream) yöntemi ile oynama fırsatı buluyorlar. Bu sayede, telefon veya donanımı fark etmeksizin bilgisayar üzerinden üst seviyede oyun deneyiminin sağlanabilmesi mümkün oluyor. 

Hatırlayacağınız üzere abonelik paketlerinin ücretleri, geçtiğimiz Aralık ayında yapılan zam neticesinde artmıştı. Bu hafta itibarıyla da yeni bir zam gelişmesi yaşandı. Mevcut abonelere e-posta ile gönderilen bilgilendirme mesajında bahsedilene göre, GeForce NOW powered by GAME+ Premium için hazırlanmış olan genel ücret değişikliği 8 Nisan 2022 Cuma günü yürürlüğe girecek ve yeni paket yenilemeleri de bu fiyatlar üzerinden gerçekleştirilecek. 

GeForce NOW Premium Zam

GeForce NOW Premium Abonelik Paketleri Ne Kadar Oldu?

E-postada belirtilene göre, günlük paket ücreti 14.99 TL’den 20 TL’ye, haftalık paket ücreti 44.99 TL’den 60 TL’ye, aylık paket ücreti 89.99 TL’den 110 TL’ye ve üç aylık avantajlı paket ücreti de 199.99 TL’den 240 TL’ye çıkmış olacak. 

Öte yandan, şu an için altı aylık Premium ve Basic üyelik paketlerinde herhangi bir ücret değişikliğinin olmadığı belirtiliyor. Bu ücret değişikliği sonrası zamlı fiyatlar 8 Nisan 2022 Cuma gününden itibaren geçerli olacak. Diğer bir deyişle, eğer abonelik almak veya mevcut aboneliğinizi yenilemek gibi bir düşünceniz var ise elinizi çabuk tutmanızda fayda olduğunu düşünüyoruz. 

 

Exit mobile version