GeForce Now için 6 Yeni Oyun Geliyor

NVIDIA, bulut servisinin kütüphanesini genişletmeye devam ediyor...

GeForce Now için 6 Yeni Oyun Geliyor

NVIDIA tarafından bu hafta içerisinde yapılan duyuruyla, GeForce Now için 6 yeni oyun daha ekleniyor. Peki aktif aboneler hangi oyunları oynama fırsatı bulacaklar? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Oyunları, Fiyatları ve Gereksinimleri


Güçlü bir donanıma sahip olmayıp hızlı bir internet bağlantısına sahip olan kullanıcılar için Bulut tabanlı servisler tam anlamıyla velinimet sayılıyor. Bu sayede, en güncel oyunları yüksek çözünürlükte oynama imkanı sunuyor. NVIDIA da GeForce Now ile bu kervana katılmıştı. Servise abone olan kullanıcılar, bilgisayarları ile güncel NVIDIA ekran kartları ve işlemci gücü ile çalışan bilgisayarlara GeForce Now platformu üzerinden erişiyor ve eş akış (stream) yöntemi ile oynama fırsatı buluyorlar. Bu sayede, kullanılan bilgisayarın sistemi düşük olsa bile üst seviyede oyun deneyimi yaşatılabiliyor.

Ekran kartı üreticisi NVIDIA tarafından sunulan GeForce Now kütüphanesi, periyodik olarak eklenen yeni oyunlar ile genişlemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yılın Mart ayı itibarıyla bulut oyun servisi sunucuları GeForce Now powered by Game+ adı altında ülkemizde de faaliyete geçmişti. Bu bağlamda, yeni eklenen oyunlar eşzamanlı olarak ülkemizde de erişime açık hale geliyor.

GeForce Now için 6 Yeni Oyun Daha Açıklandı

Şu anda PC, Mac, Chromebook, iPhone, iPad, Android ve Android TV olmak üzere desteklenen cihazlar üzerinden erişebildiğiniz servis için yeni bir duyuruda bulunan NVIDIA, Distant Worlds 2 ve Martha is Dead dahil olmak üzere 6 yeni oyunun ekleneceğini müjdeledi.

Ayrıca, bugün Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök’e gelen yeni indirilebilir içerikle bir dünya sona eriyor. Oyuncular, bu yeni bölümde karakterin oğlunu kurtarmak için yeni tanrısal güçler deneyebilecek. Nefes kesici Viking destanında maceraya atılmak için oyuna GeForce NOW kütüphanesinden erişilebilecek.

Bu hafta kütüphaneye eklenen tüm oyunların listesi:

GeForce Now Paket Fiyatları

Premium (89.9 TL / Ay)

Üç Aylık Premium (199,9 TL/ 3 Ay)

Avantajlı 6 Aylık Premium (375 TL (Ay Başına 62.5 TL))

Exit mobile version