GeForce NOW Hizmetine Kasım Ayında Eklenecek Oyunlar

Listede dikkat çeken birçok isim var...

GeForce NOW hizmetine Kasım ayında gelecek oyunlar belli oldu. Aralarında Gangs of Sherwood, Hearts of Iron IV, Jusant, The Talos Principle 2 ve RoboCop: Rogue City gibi dikkat çeken isimler var.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Kasım 2023 Oyunları Belli Oldu


GeForce NOW Hizmetine Kasım Ayında Hangi Oyunlar Eklenecek?

Her Perşembe günü yapılan güncellemeler ile GeForce NOW kütüphanesine aylık olarak yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor ve abonelere, güçlü bir bilgisayar gerekmeden güncel olanlar dahil pek çok oyun oynama fırsatı sunuluyor. Elbette bunun için iyi bir internet bağlantısına ihtiyacınız var. Yeni aya girmemizin ardından, NVIDIA tarafından sunulan hizmete hangi oyunların ekleneceği merak ediyordu. Ekran kartı üreticisi tarafından yapılan açıklama ile GeForce NOW hizmetine Kasım ayında eklenecek oyunlar belli oldu:

jusant-keyart

Aylık, üç aylık, altı aylık veya yıllık abonelik seçeneklerinin bulunduğu GeForce NOW, Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinde Mac için 2017 ve PC için de 2018 yılı içerisinde faaliyete geçmişti.

NVIDIA Tesla ekran kartlarının kullanıldığı servisin kütüphanesinde bulunan oyunları, son teknoloji bir sistem yerine yüksek hızlı internet bağlantısı ile güçlü ekran kartları ve işlemciler sayesinde RTX ve DLSS destekli olarak üst seviye kalitede oynayabiliyorsunuz. Ayrıca Freestyle, Highlights ve Ansel uygulamaları kullanılabildiğini de söyleyelim.

Halihazırda PC, Mac, destekleyen televizyonlar, Chromebook, Android ve iOS üzerinden erişim sağlayabildiğiniz GeForce NOW hizmetindeki oyunları oynamak için, Epic Games Store, Steam veya diğer başka bir platformda sahip olmanız gerekiyor. Bunu doğrulamanız durumunda da erişim sağlayabiliyorsunuz.

Exit mobile version