Gears 5 Bu Hafta Ücretsiz Oluyor!

Mermileri hazırlayın...

Xbox Game Studios ve The Coalition ortaklığında geliştirilen Gears 5, bu hafta Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde oyuncuların beğenisine sunulacak. Satışa çıktığı günden beri dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yapım, Xbox’ın en gözde oyunları arasında yerini alıyor. Gears 5 bu hafta ücretsiz oluyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Oyuncular Neden VPN’li Opera GX Kullanmalı?


Gears 5 Ücretsiz Oluyor

The Coalition tarafından geliştirilen Gears 5, bu hafta boyunca Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde oynanabilecek. 8 Nisan – 12 Nisan 23:00 tarihleri arasında oyuna ücretsiz erişim sağlayabilecek olan kullanıcılar, şimdiden Steam üzerinden ön yükleme işlemini başlatabilirler. Oyun herhangi bir kısıtlama barındırmamaktadır.

Gears 5’in ücretsiz deneme haftasına katılan tüm oyuncular Batista Bomb bitirme hareketi ve görünümü elde etmeye hak kazanacak. İlgili Steam sayfasına gitmek için lütfen burayı tıklayınız.

Gears 5 Bu Hafta Ücretsiz OluyorOyun Hakkında: Dünya parçalanıyor. Güruh, Koalisyon’un robot ordusunu yok etmiştir ve insan şehirlerine doğru inmektedir. Tehlike yaklaşırken Kait Diaz, düşmanla olan bağlantısını ortaya çıkarmak için ayrılır ve Sera için en büyük tehlikenin kendisi olduğunu öğrenir.

Gears 5 serinin şu ana kadarki en uzun hikaye moduna sahip oyunu. Aynı zamanda oyunun haritası, serinin diğer oyunlarının haritasına göre 50 kat daha büyük bir yapıya sahip. Oyunun PC sistem gereksinimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

MİNİMUM:

ÖNERİLEN:


Peki ya siz Gears 5 hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunu deneyimlemeyi planlıyor musunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlere aktarmayı unutmayın.

 

Exit mobile version