Gamedec PlayStation 5 için de Yayınlanacak

Rol Yapma Oyunu, daha fazla kişiye erişmeye devam ediyor...

Perp Games ile Anshar Studios tarafından yapılan duyuru ile Gamedec PlayStation 5 kullanıcılarıyla da buluşmaya hazırlanıyor. Şimdilik net bir tarihin verilmediği duyuruya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony Honda Arabaları PlayStation 5 Desteği Sunacak


Sanal dünyalardaki suçları çözmeye bir oyun dedektifi rolünde olduğumuz Gamedec, savaş içermeyip tek oyunculu hikaye anlatımına odaklı olarak ilerliyor. Yirmi ikinci yüzyılın Varşova şehrinde geçen senaryo boyunca zekamızı kullanarak tanıdıklardan ve şüphelilerden bilgi topluyor, planları ortaya çıkartıyor, hayat kurtarıyor ve sanal dünyalar ile içinde yaşayanlar arasındaki ilişkileri ifşa etmeye çalışıyoruz.

f3eb611337f21001e09790eed3b1b605c13316cf

Gamedec PlayStation 5 için de Geliyor!

Nisan ayı içerisinde Türkçe dil desteği bulunan oyun, 2021 yılının Eylül ayında PC (Epic Games Store, GOG, Humble Store ve Steam) ve bu yılın Temmuz ayı içerisinde de Nintendo eShop üzerinden Switch için yayınlanmıştı. Sıradaki durak ise PlayStation 5 olacak.

Şimdilik net bir çıkış tarihi bulunmayıp, 2023 yılının başlarında mevcut nesil Sony konsolu sahipleri ile buluşturulacağı söyleniyor. Duyuruya ilişkin olarak yayınlanan basın bildirisinde, Anshar Studios başkanı Jakub Kwinta şunları söyledi:

“Gamedec’in PlayStation için potansiyel çıkışı konusu, 2020 yılındaki topluluk fonlamasından beri aklımızdaydı. Perp Games ile ortaklığımız, oyunun kapsamlı bir şekilde dallanıp budaklanan gidişatından kesinlikle hoşlanacak olan yeni oyunculara ulaşmamızı sağlayacak. PlayStation oyunlarının listesi, insanların seçimlerin ve sonuçların olduğu oyunlar beklediğini de gösterdi. 22inci Yüzyıl’daki dedektiflerin karşı karşıya kaldığı seçimlerin ağırlığını hissedeceğinizi umuyoruz.”

Gamedec şu anda Steam mağazasında 50 TL karşılığında satın alınabiliyor. 135 TL fiyat etiketi satışa sunulmuş olan oyun, Türkçe dil desteğinin de çıkışıyla, yerel fiyatlandırmaya geçiş sonrasında, 64.99 TL’ye düşmüştü. Şimdi ise 50 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Exit mobile version