Gamedec İçin Türkçe Dil Desteği Kampanyası Başlatıldı!

Cyperpunk Evreninde Geçen Bir RPG Bizi Heyecanlandırdı!

Geliştirici ve yayıncı Anshar Studios‘un cyberpunk evreninde geçen fütüristik temalı izometrik rol yapma oyunu Gamedec için Türkçe dil desteği kampanyası başlatıldı. Türk oyuncular bu oyunun Türkçe desteği olması için büyük bir çaba sarf ediyor. Bu başlatılan kampanyaya destek olmak için yapmanız gerekenlerde oldukça basit olduğunu söyleyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: FIFA 21 Beta Oynanış Videosu Sızdırıldı!


Gamedec İçin Türkçe Dil Desteği Kampanyası Başlatıldı!

Gamedec, oyuncuların sanal dünyalarda suçları çözen bir dedektifi yönettiği tek oyunculu, cyberpunk temalı ve izometrik yapıda bir rol yapma oyunudur. Anshar Studios‘un geliştirmekte olduğu cyberpunk temalı izometrik rol yapma oyunu Gamedec’in Türkçe dil desteği ile gelmesi için birçok Türk oyuncu başlatılan kampanyaya destek veriyor.

Oyunun Türkçe destekliyor halde gelme olasılığı ise gayet yüksek. Nitekim oyunun geliştiricisi olan Anshar Studios bu konu hakkında isteklerin farkında olduklarını belirtiyor. Oyuna Türkçe dil desteğinin gelme ihtimali var ancak bu durum oyunculara bağlı olduğunu tekrardan söyleyelim.

Gamedec‘in Türkçe desteğinin olması için yapmanız gerekenler çok basit ilk olarak oyunu Steam’de istek listenize eklediğinizde temel desteği sağlamış oluyorsunuz. Buna ek olarak oyunun Steam tartışma sayfasına ya da yayıncının resmi YouTube kanalındaki Türkçe altyazılı fragmana yorum yaparak desteğinizi artırabilirsiniz.

Geliştirici Matt Anshar, Steam tartışma konusu üzerinden yaptığı açıklamada, oyunun Türkçe gelip gelmeme kararının oyuncuların oyuna olan ilgisine yani istek listesi sayısına bağlı olduğunu belirtti. Eğer iki ay içinde istek listesindeki Türk kullanıcıların sayısı yeterli miktarda artarsa oyun Türkçe dil desteğine sahip olacak.

Gamedec - Türkçe

Gamedec’in gerçekten de potansiyeli çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Oyun eğer başarılı bir şekilde çıkış yaparsa Disco Elysium gibi ödülleri adından oldukça söz ettirebilir. Böyle bir bağımsız ve geniş vizyona sahip bir oyunu da Türkçe oynamak Türk oyuncular için eşsiz bir deneyim sağlayacaktır. Oyunu deneyenlere göre Gamedec “saf bir RPG deneyimi” sunduğunu söylüyor. Oyundan gelen bilgiler ve videolar doğrultusunda bizlerin düşüncesi ise bu oyun uzunca bir süre adından bahsetirdecek.

Gamedec PC (Steam) için geliştiriliyor. Oyun 2020 yılının dördüncü çeyreğinde piyasada olacak.


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook grubumuzu ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version