Game Pass ve EA Play Birleşiyor!

Kısaca paranız cebinizde kalacak.

Game Pass ve EA Play

Oyuncuları sevindirecek bu haber EA ve Microsoft cephesinden geldi. 9 Eylül’de yayınlanan bu videoya göre iş birliğine giden iki şirket, Game Pass ve EA Play için sevindirici bir haberle oyuncuların karşısına çıktı.


İlginizi Çekebilir: Xbox Series S Duyuruldu: İşte Fiyatı


Game Pass ve EA Play Bir Araya Geliyor

Yapılan açıklamaya göre Xbox Game Pass Ultimate kullanıcıları ödedikleri 45 TL karşılığında daha fazla faydadan yararlanabilecekler. Game Pass ile birleşen EA Play sayesinde oyuncular aynı paketle birlikte hem Xbox Live özelliklerini kullanabilecek, hem Game Pass kütüphanesine erişebilecek ve hem de EA Play kütüphanesinden yararlanabilecek.

Söz konusu paketin Xbox Game Pass Ultimate ve Game Pass PC kullanıcıları için sunulduğunu da tekrardan hatırlatalım. Microsoft’un ve EA’in sunduğu bu iş birliği, özellikle bizim gibi döviz kurlarının git gide yükseldiği ve oyun fiyatlarının cep yaktığı ülkelerde müthiş bir fırsat olarak öne çıkıyor.

EA Play sayesinde oynayabileceğiniz oyunların arasında Battlefield, FIFA 20, NBA Live 20 ve Need for Speed gibi günümüzün popüler oyunları mevcut.

EA Play yalnızca belirlenen oyunlara erişmek noktasında değil, diğer bazı noktalarda da önemli avantajlar sunabiliyor. EA Play’in resmi sitesine ulaşmak için buraya tıklayın. EA Play’in avantajlarına ise aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Peki siz bu gelişme hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce EA ve Microsoft tarafından atılan bu adım daha fazla oyuncunun çekilmesine yardımcı olacak mı? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version