Game Pass Önümüzdeki On İki Ay Coşturacak!

Game Pass abonelerini güzel günler bekliyor!

Game Pass önümüzdeki on iki ay boyunca abonelere birbirinden kaliteli oyunlar sunmaya devam edecek. Xbox & Bethesda Games Showcase sırasında da bu oyunların güncel bir listesi yayınlandı. Bu liste elbette zamanla genişlemeye devam edecek. Ancak mevcut hali bile heyecanlanmaya yetiyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Haziran 2022 Oyunları Belli Oldu


Game Pass Microsoft cephesinin en büyük kozlarından bir tanesi ve her ay içerisinde, iki safhada hem PC hem de Xbox konsolları için sayısız oyun abonelerin beğenisine sunuluyor. Haziran ayını bomba oyunlar ile açmış iken, ayın geri kalanı için seçilenlerin hangileri olacağını elbette merak etmiyor değiliz.

Game Pass Önümüzdeki On İki Ay Hangi Yeni Oyunları Sunacak?

Bildiğiniz gibi Microsoft, dün itibarıyla yeni bir Xbox & Bethesda Games Showcase düzenledi. Bir buçuk saat kadar süren bu sunumda, önümüzdeki on iki ay içerisinde hem satışa sunulacak oyunlar hem de bu oyunlardan ücretli abonelik sistemine gelecek olanlar açıklandı.

Game Pass 2022-2023

Hemen aşağıdan görebileceğiniz listede, aralarında Starfield, Redfall, Forza Motorsport, A Plague Tale: Requiem, Minecraft Legends, Atomic Heart, Persona ve Riot Games stüdyosunun oyunları ve ARK 2 de yer alıyor.

Microsoft tarafından açıklanan şimdilik tam listeye aşağıdan göz atabilirsiniz. Game Pass servisine de gelecekler olanlar, turuncu olarak belirtilmiştir.

2022 Yılı Oyunları

2023 Yılı Oyunları

Exit mobile version