Game Pass Ocak 2022 Oyunları Belli Oldu

Mass Effect üçlemesi servise geliyor!

Microsoft, PC ve Xbox kullanıcıları için Game Pass servisini yeni oyunlar ile zenginleştiriyor. Yapılan duyuru ile yılın ilk Game Pass Ocak 2022 oyunları açıklandı. Peki bu ay içerisinde abonelere hangi oyunlar sunulacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Ocak 2022 Oyunları Duyuruldu


Game Pass Ocak 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Game Pass Ocak 2022 Oyunları 1

Listedeki oyunlardan Gorogoa, Olija ve The Pedestrian halihazırda servisten indirilebiliyor iken, Embr, Mass Effect Legendary Edition ve Outer Wilds 6 Ocak ve Spelunky 2 ve The Anacrusis ile 13 Ocak tarihinde abonelerin beğenisine sunulacak.

Yeni yılın ilk oyunlarından elbette Mass Effect Legendary Edition. Oldukça büyük bir hayran kitlesi olan orijinal üçlemenin ilk oyunu, 2007 yılında Xbox 360 için çıkmıştı. Komutan Shephard rolünde olduğumuz seri oyunlarında, Reapers adı verilen düşman ırkı ile savaşıyor ve galaksiyi kurtarmak için büyük bir mücadele veriyoruz. Mass Effect Legendary Edition, bütün oyunlara ek olarak promosyon silahları, zırhlar ve paketler dahil olmak üzere kırkın üzerinde indirilebilir içerikleri tek bir pakette oyunculara sunuluyor. Bunların yanı sıra, 4K UHD ve HDR desteği ile iyileştirilmiş modeller, gölgelendirmeler, görsel efektler, ışıklandırma, alan derinliği ve tam çözünürlüklü ses olmak üzere her üç oyunun da teknik anlamda bir hayli gelişmiş olduğunu söyleyebiliriz.

Mass Effect Legendary Edition dışında, yirmi iki dakikalık döngüler arasında sıkışmış bir güneş sisteminde geçen Outer Wilds ve Spelunky 2 de listenin dikkat çeken diğer oyunlarından oluyorlar.

Son olarak, 10 Ocak 2022 ve 15 Ocak 2022 tarihinde toplamda yedi oyun daha PC Game Pass ve Xbox Game Pass servislerinden ayrılacak. Bu oyunlar şöyle:

10 Ocak 2022

15 Ocak 2022

Exit mobile version