Game Pass Aralık Oyunları Sızdırıldı (Güncel)

Şimdilik 12 oyun belli oldu diyebiliriz...

GÜNCELLEME: Microsoft tarafından yapılan resmi duyuru ile Game Pass Aralık oyunları için ilk safha belli oldu. Yayınlanan listede, toplamda on iki oyun bizi bekliyor.

TW_Coming-Soon_11.30.2023-2dc5f54941711ad5b9cc

1 Aralık 2023

5 Aralık 2023

6 Aralık 2023 (Game Pass Core için)

7 Aralık 2023

8 Aralık 2023

12 Aralık 2023

14 Aralık 2023

15 Aralık 2023 tarihinde Game Pass servisinden ayrılacak olan oyunlar;

***

Bilhassa ücretli abonelik servislerine eklenen oyunları önceden sızdırması ile ün kazanmış olan billbil-kun, bu defa da Game Pass için sahneye çıktı. Microsoft tarafından eklenecek olan Game Pass Aralık oyunları sızdırıldı.


İlginizi Çekebilir: Microsoft’tan Sürpriz: Game Pass’e 2 Oyun Daha Eklendi!


Bugün sürpriz bir şekilde eklenen Remnant: From the Ashes ve Remnant 2 oyunlarının ardından, gözümüzü elbette Aralık ayında eklenecek olan Game Pass oyunlarına çevirdik. Henüz Microsoft tarafından resmi bir açıklama yapılmış değil, ama yarın itibarıyla ilk safhayı öğreneceğiz. Ancak bize bir iyilik yapan billbil-kun, Game Pass Aralık oyunları için listenin bir kısmını sızdırdı ve eklenmesine büyük ölçüde kesin gözüyle bakabileceğimiz oyunları da öğrenmiş olduk.

Game Pass Aralık Oyunları Listesi Sızdırıldı

Listede Rise of the Tomb Raider ve Far Cry 6 gibi öne çıkan isimler var iken yarın itibarıyla eklenecek olan SteamWorld Build ve World War Z: Aftermath, Goat Simulator 3, Clone Drone in the Danger Zone, Tin Hearts, While the Iron’s Hot ve Spirit of the North: Enhanced Edition gibi oyunlar da yer alıyor. Bu sayılanlar, bulut, konsol ve PC için eklenecek olup, listedeki bir diğer isim olan Againt the Storm ise PC Game Pass tarafına gelecekmiş.

PC ve Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek olan bu oyunların dışında, Games With Gold servisinin kapatılmasının ardından hayata geçirilen Game Pass Core kütüphanesine de Chivalry II ve Totally Reliable Delivery Service oyunları eklenecek.

Elbette sızıntıda yer alan bu oyunlar henüz Microsoft tarafından onaylanmış değil, ama billbil-kun isimli kullanıcının PlayStation Plus ve Amazon Prime Gaming sızıntılarında yanılmadığını göz önünde bulunduracak olursa da resmiyet kazanacaklarına büyük ölçüde ihtimal dahilinde bakabiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version