Game Pass Ağustos 2022 Oyunları Açıklandı

Bir Ubisoft oyunu daha abonelerin beğenisine sunulacak...

Microsoft, Xbox Wire üzerinden yaptığı duyuru ile Game Pass Ağustos 2022 oyunları açıklamasında bulundu. İlk safhada yedi oyun bizleri bekliyor. Ghost Recon Wildlands şu anda aktif olarak indirilebiliyor iken, diğer oyunların da detayları haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Apex Legends 14. Sezon Detayları Ortaya Çıkıyor


Game Pass Ağustos 2022 Oyunları Hangileri?

TW_ComingSoon_8.2.2022-687247a9f78251e0b820

Listede adı geçen oyunlardan Ghost Recon Wildlands halihazırda indirilebiliyor iken, Shenzhen I/O ve Turbo Golf Racing için 4 Ağustos, Two Point Campus için 9 Ağustos, Cooking Simulator, Expeditions: Rome ve Offworld Trading Company için de 11 Ağustos tarihini beklememiz gerekecek.

Ücretli abonelik servisine gelmiş olan bir diğer Ubisoft oyunu konumundaki Ghost Recon Wildlands, yeni ayın dikkat çeken oyunları arasında yer alıyor. Hikayesi bizi Bolivya topraklarına götürecek ve gelmiş geçmiş en büyük uyuşturucu devletini kurmak isteyen Santa Blanca karteli ile karşı karşıya getirecek. Tek başınıza olduğu kadar arkadaşlarınız ile de oynayabileceğiniz kooperatif desteğinin yanı sıra Ghost War  adı altında bir PvP modunun da bulunduğunu söyleyelim.

Ghost Recon Wildlands dışında, politik entrikalar ile uğraşırken Roma şehrinin kaderini belirleyeceğiniz Expeditions: Rome ve dünyanın dev şirketlerinin rekabete Mars gezegeninden devam ettikleri Offworld Trading Company de listenin dikkat çeken diğer oyunları arasında yer alıyor.

Son olarak, 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibarıyla beş oyun daha Game Pass servisinden ayrılacak. Belirtilen günün öncesinde, aboneliğiniz kapsamında % 20 indirim ile satın alabileceğinizi bir kez daha hatırlatalım. Seçilen oyunlar ise şunlar;

Exit mobile version